hits

Hva skal du gjøre denne helgen?

Hei dere og god kveld :)

 

Tenkte bare å stikke en liten rask tur innom her før jeg reiser til Talvik til onkelen og tanten min :) Lenge siden sist jeg har oppdatert,men må nok bare beklage for skolen må jeg bare prioritere mer enn noe annet nå i først omgang og da blir det lite blogging, men skal prøve så godt jeg kan i helgene og sånn :) Hva skal du gjøre denne helgen? Skal du kanskje på besøk eller bare være hjemme? :)Den siste tiden har jeg også tilvendt denne snuppa til å være sammen med de andre dyrene vi har og de andre som bor her, dette er jo alltid like gøy, husker når vi hadde fått oss en hund og da skulle vende den til oss..kan jo si det har gått bedre denne gang enn forrige gang..haha. Men må gå nu så vi blogges enten i helgen eller når jeg kommer hjem, kommer litt an på om jeg orker mobilblogging ;)

-Iselin

4 kommentarer

Pernille

26.08.2016 kl.19:23

Ønsker deg en riktig god helg!

Iselin

29.08.2016 kl.21:05

Pernille: Takk :)

Lin

26.08.2016 kl.21:54

Riktig god helg til deg. Jeg skal kose meg alene hjemme, me å passe syke ponnien vår og den andre hesten som har hatt"tannlegebesøk"😊

Iselin

29.08.2016 kl.21:05

Lin: Takk det samme til deg :) Så koselig da :) Håpe ponnien deres blir bra snart da, vi skal snart få to hester her på gården :)

Skriv en ny kommentar