hits

Helg er det beste med hele uka

God ettermiddag kjære dere! :)

 

Lenge siden jeg har vært innom nå, jeg må si jeg savner bloggen når jeg ikke er innom på lenge lenge og må virkelig innrømme at jeg er for dårlig til å oppdatere og prioritere..huff og huff er ikke lett dette her... Men nå er det helg og nå skal jeg blogge litt for å få bloggen litt opp å gå ;) 

Denne helgen går som vanlig til å passe på hestene, være med de og bare passe på at de har det bra..og selvfølgelig så må man jo slenge inn litt tid til avslapping og det tror jeg at jeg har fått bra til iallefall denne dagen idag. Dagen begynte med litt frokost før vi kjørte til Storslett til et bokloppemarked de hadde på biblioteket der de solgte ut bøker og filmer som de skulle ha bort for å få plass til nye bøker. Etterpå var det kaffe og kake oppe i kafeen de har og et foredrag om lyngshest ,men vi dro akkurat da det begynte fordi vi måte hjem og dra videre på noe annet..men jeg ble bare hjemme for å slappe av og gjøre andre ting. Dette har jeg da gjort idag :)

 Siden vi endelig har fått opp skilte til Ninjar gullet så måtte jeg jo ta bilde og legge ut her på bloggen, synes det ble så kult og skilte var liksom litt sånn gammelt og litt slitt og derfor synes jeg det ble så fint å henge det opp akkurat der :) Så har jeg møkket stallen og skiftet i boksen til gullet mitt <3 Dette er en koselig jobb, det er jo nesten som å ha unger..haha. man gjør jo alt for sine barn og passe på at alt er rent og pent :) 


Tror hestene ble veldig glade for å komme inn i varmen etter en hel dag ute i skikkelig dritvær..:(


Alltid like gøy å skrive ut bilder du kan ha henge på veggen i ramme eller som du kan sende til jul som en koselig julehilsen :)

Ellers så har jeg bare sittet å drukket kaffe og hørt på musikk :) Så har jeg prøvd å blogge og hver gang jeg har begynt så har noe kommet i veien,kjipt når sånne ting skjer..men sånn er det bare :/ Men nå skal jeg gjøre meg klar til sengen så vi blogges <3

-Har du hatt en fin dag?

-Iselin

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar