hits

Dagen idag og helgens gjøremål

God fredag til dere alle :)

 

Nå har skolen stått på siden mandag og nå er det endelig helg,wiii! Dagen idag har egentlig gått ganske greit og fort, og ingenting er jo bedre enn det når helgen venter med bare masse avslapping og kanskje litt serie på skjermen :) Vi har egentlig bare hatt greie fag idag, bortsett fra at på starten av dagen hadde vi to timer med matte, men det gikk greit siden vi fikk jobbe litt mer på egenhånd.  Planen for helgen var at jeg skulle til søsteren min som bor et par timer unna her jeg bor, men siden hun hadde jobb hele denne helgen og neste helg, så fant vi ut at helga etter neste helg passet bedre for oss begge :) Det var jo selvfølgelig litt dumt at hun ikke hadde tid, men er jo heldigvis ingen fare ;) Men jeg får heller bare finne på noe gøy her hjemme da og heller bare glede meg til jeg kan dra til søsteren min :) :) Siden de også har kjøpt seg hus så er det jo ekstra spennende og komme på besøk! :) Og siden jeg ikke har vært hos de enda så gleder jeg meg masse allerede :) 

Litt senere skal jeg og den yngste fostersøsteren min gå en tur ut for å bare få litt frisk og god luft og får å få en pause fra alt som har skjerm! Ellers så skjer det ikke så mye mer idag tror jeg ikke.. om jeg får tid kommer et nytt innlegg litt senere i kveld, siden det ikke har vært så mye aktivitet den siste uken her, men som er på grunn av skole og en travel hverdag her hjemme med lekser og alt som hører med i et hjem ;) Men nå skal jeg ta litt bilder til bloggen og begynne å tenke på en liten tur ut før det blir for mørkt ;)

-Iselin

4 kommentarer

18.10.2016 kl.20:44

eier du din egen hest?

hva heter den?

hvor lenge har du eid den?

Iselin

19.10.2016 kl.08:40

Anonym: Ja jeg eier min egen hest,haha. Han heter Ninjar og jeg har eid han siden i september.

19.10.2016 kl.18:29

er ikke det christine borch sin?

Iselin

20.10.2016 kl.20:23

Anonym: Det var det ;) og forresten kem e du?

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv