hits

En uke med mye å gjøre

God kveld!

 

Nå er jeg endelig ferdig med sykdom en stund og jeg er tilbake på skolebenken :) Det er mye som må gjøres denne uken for nå er det jammen ikke lenge igjen til vi skal velge neste linje og da har jeg en overraskelse til dere. Jeg blir å komme nærmere inn på det etterhvert om det lar seg gjøre så er bare å glede seg :) Men først er det enda litt igjen av skolen og er mye å gjøre etter å ha vært borte en stund nå. Men går nok seg til er bare å jobbe på. Nå er det jo også bare to dager igjen av denne uken så da er det bare å glede seg til helg og oppladning til enda en ny uke :) Fikk forresten karakterene idag for dette halvåret og da jeg fant ut hva jeg fikk i snitt så fikk jeg litt panikk for å si det sånn, ikke dårlig men det kan jobbes mer og det skal jammen gjøres. 

Ellers så skal det skje mye før denne uka er ferdig og det er jo litt spennende da. Nå til helga skal vi på kurs med hestene og det blir jo litt gøy å se på når lyder skal testes. Men før det så har vi enda noe å gjøre på skolen og jeg er bare så klar for å få det unnagjort, vi har nemlig en matteframføring sånn for å øve oss på eksamen og det er så nervepirrende når det er snakk om penger, haha. Satser på at det går bra, men skal være glad når vi er ferdig med dette. Men nok om det nå skal jeg ta kveld så jeg kommer meg opp i morgen så vi får blogges søte dere! <3 

-Iselin

2 kommentarer

Cecilie

18.01.2017 kl.22:53

Lykke til på skolen :)

Iselin

20.01.2017 kl.12:49

Cecilie: takk så mye for det :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv