hits

Livet er best ute

Hei dere og god kveld! :)

 

Så var søndagen her igjen og jeg har nok en gang fått gjort mye denne dagen, jeg har rukket å vært en tur ute og måkket stallen til hestene og vært og tatt bilder. Men før dette så fikk jeg vasket rommet mitt som jeg skulle ha vasket for sånn 2 uker siden, men som ikke er blitt prioritert etter som at skolen har krevd så mye. 

Ninjar gullet <3Faris gullet som ikke har vært så mye her på bloggen, men som blir å komme mer og mer ute nå :) Dette er jo da en hest vi har på lån frem til mai fordi, den andre hesten som han står sammens med er borte og for at han skulle slippe å stå alene så kom han bare til oss :)Vi har fått det såååå fint i stallen med enda en boks og det er bare så koselig og komme inn der og stelle med hestene på kvelden. Noe vi skal om ikke lenge.<3

Så dette har da vært min dag, livet er best ute er det ikke det man sier? ;) Nå sitter man å ser på håndballkamp mens man har bloggen foran seg og jeg tenkte å lage et innlegg om det nyfargede håret mitt :) Håper alle dere søtinger får en fin kveld vidre og en fin start på den nye uken som snart er i gang :)

-Hva har du brukt din søndag til idag?

-Iselin

2 kommentarer

*Farris

03.02.2017 kl.23:51

Navnet hannes skrives me 2 r'a :)

Iselin

06.02.2017 kl.14:50

*Farris: Jaja, skrev kanskje feil da. Kem e du forresten?

Skriv en ny kommentar