hits

Min egentlige plan for denne helgen

Hei der og god kveld :)
 

Har dessverre ikke fått tid å oppdatere dere før nå fordi jeg har lekt litt husmor siden fostermoren min ikke er hjemme og vi har barnevakt. Så det begynte egentlig med at jeg sølte litt kaffe i trappen ,og jeg bestemte meg for å vaske den skittende trappen som ikke hadde blitt vasket på aldri så lenge. Så jeg hentet mopp,stav og hele pakka og begynte på den langeeee og kjedelige trappen som helst skulle ha vært byttet ut, fordi den bare er så gammel og stygg..haha. Er iallefall ikke et vakkert syn..

En time senere..

Jeg er ferdig med trappa og jeg bestemmer meg for å ta gangen når jeg ser at gangen er skikkelig støvete. Jeg bestemmer meg for å ta fatt på gangen før jeg sier meg fornøyd. Så altså noe som skulle ta kanskje en halv time tok like så godt to timer. Så folkens for dere som er så heldig og har en støvsuger dere kan bruke å støvsuge alt av støv og drit før dere begynner å vaske, dere er jammen med heldige! Men har heldigvis fått noe ut av dagen og denne helgen, plan for denne helgen var egentlig at jeg skulle til min onkel og tante som bor på en plass kalt Talvik. Nå skal jeg fortelle den triste historien om da jeg skulle ta bussen, men som hadde det så travelt at jeg ikke ble med bussen, men heller måtte tilbringe helgen hjemme. Jeg var glad og fornøyd der jeg gikk ned til busstoppet og skulle vente på bussen som skulle ta meg til Talvik der jeg skulle vaske hus og bare kose meg masse sammen med familie. Kom litt tidligere så jeg var sikker på bussen ikke dro uten meg. 

25.min senere...

Jeg ser bussen runde svingen og jeg er overlykkelig over at bussen endelig er der, jeg gjør meg klar til bussen stopper og jeg skal gå på. Men istedenfor så kjører den bare rett forbi og jeg står der fly forbanna for at den ikke så lille meg stå  der forventningsfull og glad..huff altså jeg hadde jo gledet meg så mye til denne helgen og han kjører bare rett forbi og ikke sakte heller, for i løpet av noen sekunder så er han langt borti gokk. Så kommer den kjedelige jobben og det er å ringe å si at jeg ikke kommer meg dit jeg skal og heller må være hjemme. Tanta min blir jo selvfølgelig skuffet og litt lei seg, men vi finner ut at vi heller tar det neste helg og da blir begge veldig glade. Så denne dagen idag våknet jeg til en klar og blå himmel og masse fin sol selv om jeg skulle ønske jeg hadde vært hos tanten og onkelen min. Men som man sier så kan man ikke alltid forutse at slikt skjer og man må egentlig bare godta at noen bare er sånn som de er. Men nok om det nå skal jeg gå i dusjen før jeg skal ordne litt negler og før jeg tar kveld :) Håper dette innlegget ble litt gøyalt og uten om det vanlige kjedelige, jeg synes i hvertfall at det er litt kjekt å komme inn på en blogg og lese om noe som kan være litt dumt, men når du tenker litt så blir det også litt gøy..hva synes du? I morgen tenkte jeg å komme med litt antrekkbilder siden det er en stund siden, så håper jeg dere da får en fortsatt fin lørdag så blogges vi søte dere <3

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar