hits

Gratulere med morsdagen alle mødre der ute

Gratulere med morsdagen kjære mamma <3

 

Idag er dagen der alle mødre i vårt fine land skal hylles for den utrolige jobben de gjør hver dag, året rundt. Jeg kan dessverre ikke feire morsdagen med min mamma som de fleste på min alder kan, men det er helt greit for jeg vet at hun har det bra og jeg snakker mye med hun hver dag så jeg er bare glad for at jeg har en mamma selv om jeg ikke bor sammen med hun. Men siden jeg har en søster som bor på Finnsnes så spurte hun meg igår om blomstene hun og kjæresten hadde kjøpt skulle være fra alle barna og det var en veldig god ide så da fikk hun blomster fra alle hos barna og det ble hun veldig glad for noe vi liker :)
Min vakre mamma som er så glad i alle barna sine og hun gjør en fantastisk jobb selv om vi ikke bor sammen med henne, men som uttrykkes på andre måter og som gjør henne til en fantastisk person <3 Hun har fire flotte døtre og jeg er så heldig å få være en av dem, hun er heldig og vi er heldige. Kjære flotte og gode mammaen min, tusen takk for at du er den du er og når du leser dette noe jeg håper du gjør så blir du nok veldig glad for du fortjener kun det beste <3 Vi alle er veldig glade i deg og det håper jeg du vet og det vil jeg at du skal vite også <3 Du er gull <3 Måte morsdagen bli gull og en dag der du blir stelt godt med. Jeg er kjempe glad i deg og tenker masse på deg <3 <3

 

-Iselin 

 

5 kommentarer

Dazzy

12.02.2017 kl.23:16

Så kjekt! Gratulerer med morsdag til henne :)

Iselin

15.02.2017 kl.11:03

Dazzy: Ja synes det er veldig kjekt :) Fint å kunne glede andre og fortelle hva de betyr :) <3

Becca Alexandra

12.02.2017 kl.23:24

Så koselig. Fint skrevet om henne <3

Iselin

15.02.2017 kl.11:02

Becca Alexandra: Ja <3 Tusen takk :)

espen nilsen

14.03.2017 kl.09:39

nei dæven. dette er den flotteste bloggen jeg har sett

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv