hits

YT-kanal

Hei dere :) 

 

Må først bare si at årets vinterferie gikk super fort, men når man har godt selskap rundt seg og har det gøy sammen så går tiden. Men jeg hadde en super vinterferie og det kan jeg garantere at besøket også hadde. Vi gjorde masse masse gøy, alt fra å dra på lavvotur, der vi skulle overnatte en natt ute men, som ble totalt mislykket da vi hadde glemt å ta med fyrstikker, og dermed så måtte vi gå ned og heller sove inne enn å risikere å fryse i hjel ute. Mer om det kan jeg skrive om senere om dere vil? :) 

Så fikk vi jo dratt til både Alta(en liten plass i Finnmark) der vi var en hel dag og shoppet og bare koset oss, venninna min hadde vært der en gang før, men nå fikk vi gjort så masse mer enn forrige gang da og jeg tror nok at hun synes det var veldig gøy. Kommer med et innlegg der jeg viser innkjøpene på video eller i bilder, personlig så synes jeg bilder er greie nok, men nå som vi har fått oss en YT-kanal så er det litt greit med litt forandringer, så om dere vil ha video, lik dette innlegget eller om dere vil ha bilder så kom med en kommentar på dette innlegget ;) 

Men okei til poenget med dette innlegget, jeg og venninna min har laget en YT-kanal når hun var her i Vinterferien og vi er nå snart klare for å slippe ut vår første video, hun står for redigering av videoer siden hun er så flink til det og jeg sender bare disse videoene jeg lager så kan hun redigere :) Men mer om det kommer senere :) Hva synes dere egentlig om det å lage en YT-kanal? Om dere har spørsmål til dette så kan jeg lage et innlegg senere så bare å komme med kommentarer! :) :) Så må jeg ikke glemme at jeg har laget en snapchat- bruker som dere kan følge med på hver dag, der heter jeg yt.iselin00, så bare å følge i vei ;) 

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar