hits

Fin uke så langt

Hei der :) 

 

Nå sitter jeg i siste time for dagen og tenkte å oppdatere dere litt. Det har gått to dager av denne uken og så langt har det gått veldig fint og håper bare resten av uken går like bra :) Igår var jeg ute i praksis og idag var den store barnehagedagen der mange barn fra ulike barnehager kom for å feire dagen sammen med oss på Helse og oppvekstlinja og de på Idrettslinjen noe som var veldig sosialt og gøy for alle vil jeg nok tro. Nå etter skoledagen er slutt så skal jeg og tre venner dra til en annen venn og kose oss masse, vi skal ha en kosekveld siden vi ellers bare er sammen på skolen, dette gleder jeg meg til og har ventet veldig lenge på dette så blir nok litt oppdatering senere i kveld når jeg har kommet hjem :) Så skal jeg ha overnatting av en venninne til i morgen så blir nok kjempe gøy! :) 

Påsken er også veldig nært nå og er ikke mange uker igjen til jeg drar ned til Lofoten, hun jeg hadde på  besøk i vinterferien har sittet å telt dagene, ukene og månedene siden i fjor så nå når det begynner å nærme seg så gleder vi oss veldig..så blir jeg jo 17 dagen etter hjemkomst så blir nok en veldig bra påskeferie for min del :) Vet ikke enda hva jeg skal gjøre på bursdagen min, men blir nok å enten bare slappe av og spise kake eller så blir jeg å være med venner! :) Senere i et annet innlegg vil jeg vise dere hvilken løsning jeg har funnet til sminken, i og med at jeg sitter med skrivebordet å sminker meg, eller sminkebordet som jeg liker å kalle det. Kommer tilbake til det med bilder og litt sånn når jeg får tatt bilder :) 

 

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv