hits

Alt for tidlig

God søndag :)

 

Da fikk jeg satt meg ned for å skrive et lite innlegg til dere etter en lang dag med besøk og ridning. Dagen begynte alt for tidlig for min del, men er vel bare å takke seg selv, jeg ville så gjerne ta ut hestene idag siden jeg alltid har så dårlig samvittighet når jeg ikke gjør så mye med dem så jeg var oppe halv åtte for å ta dem ut. Gjett hva som skjedde da? jo de var tatt ut allerede, og står å tenker halvveis i søvne, hvem i alle dager som har tatt hestene ut så tidlig...går å spør fostermoren min om hun vet hvem som har tatt de ut, og får til svar...at de er tatt ut halv sju..tenker en stund på hva i alle dager hestene har å gjøre så tidlig ute. Får videre til svar, "de ble bare tatt ut så tidlig", fordi fosterfaren min var tidlig oppe og gikk like så godt for å ta dem ut. Så istedenfor å ta ut hestene så slapp jeg inn katten min som satt å venta på å få komme inn. 

Litt ut på dagen så gikk vi ut, eller var sånn rett etter frokost da så var vel i sånn 11-tiden vi gikk ut for å ri på to av hestene vi har, den tredje kunne vi ikke ri på fordi han ikke var helt bra enda fra etter at han ble skadet. Til tross for det så var det litt spennende å se hvordan en annen hest man aldri hadde ridd på før reagerte på ting. Akkurat i dag var de ikke så happy for at vi skulle ri på dem så var en kort tur, og på den turen skjedde det mye. Først red jeg litt bortigjennom veien før jeg snudde og red opp til huset igjen, før jeg red ned igjen og bortigjennom den andre veien. Det var egentlig da det begynte å bli litt krevende å ha med å gjøre, det kom en bil og hesten (Faris) begynte å rygge bakover og for ett sekund så trodde jeg at hesten skulle galoppere bortigjennom veien med meg på og med masse masse snø på veien og under hovene. Overraskende nok så gjorde han ikke det, og siden han er så liten så tror jeg ikke han hadde klart det uansett. Og det var jeg veldig glad for, for når jeg skulle avslutte denne lille rideturen så begynte Faris å små trave opp bakken og jeg var virkelig ikke forberedt på det så jeg skvatt litt, vet man ikke skal skvette så mye og lage for mye lyd når man sitter oppå ryggen til en hest, men det bare glapp ut av meg..Vel hjemme så sto vi nå der og jeg hadde planer om å teste djup snøen, men hesten ville noe helt annet så vi avsluttet bare og jeg gikk for å måkke stallen. 

Når sto du opp idag?

Har noe slikt skjedd deg? 

-Iselin

2 kommentarer

Iselin Renée

25.03.2017 kl.11:19

Klokka 7 våknet jeg i dag :)

Iselin

25.03.2017 kl.22:03

Iselin Renée: Okei, det er da jeg bruker å gå ned eller stå opp i hverdagen, men synes alltid det som sagt er veldig tidlig å våkne i den tiden jeg våknet..

Skriv en ny kommentar