hits

Konfirmasjonshelg

Hei :)

 

Siden jeg hadde en veldig travel helg så fikk jeg ikke tid til å legge ut antrekket jeg skulle bruke i konfirmasjonene jeg skulle i lørdag og søndag. Så da tenkte jeg å gjøre det nå og i samme slengen tenkte jeg å fortelle litt om hvordan det var.


 Litt fra gavebordet til konfirmanten :) 

Var veldig mange gode kaker i den første konfirmasjon jeg var i, altså på lørdag. Moren til konfirmanten hadde baket alle kakene selv unntatt hovedkaken da siden de måtte ordne bilde og skriften. 


 Konfirmanten hadde en overraskelse til alle gjestene, i denne boksen så lå det to hjertesjokolader :) En veldig fin inspirasjon til fremtidige konfirmasjoner eller annet selskap eller hva? :)


 

Konfirmasjon nummer 2:

Denne var på søndag og var faktisk rett nedi veien så vi kunne bare gå fra huset vårt og ned til noe som kalles grendehus der veldig mange bruker å holde selskap. 

Fikk ikke tatt så alt for mange bilder siden jeg ble spurt om jeg kunne være med å hjelpe på kjøkkenet så da ble det lite bilder dessverre..men her er iallefall de bildene jeg fikk tatt :)Fant dessverre ingen bilder av festdrakten jeg brukte så må bare beklage så mye..men håper dere likte det andre iallefall :) Håper dere får en fortsatt fin kveld så blogges vi søte dere <3 har du har vært i konfirmasjon? :)

-Iselin
 

 

 

4 kommentarer

Bitte-Louise

01.06.2017 kl.08:13

Kjempe fin blogg du har :D

Iselin

01.06.2017 kl.10:09

Bitte: Tusen takk for hyggelig kommentar :)

Ingrid Elise

01.06.2017 kl.11:10

Så fine bilder :-) Så ut som to kjekke konfirmasjoner. Har selv vært i tre konfirmasjoner denne våren :-D

Iselin

01.06.2017 kl.11:16

Ingrid Kaggerud: Tusen takk :) De var veldig koselige begge konfirmasjonene :) Er så fint å kunne få være med på å gjøre dagen til konfirmanten til et godt minne :) Husker selv da jeg var konfirmant, er nå 2 år siden da men jeg husker at det var den beste dagen i livet, masse god mat og mange fin gaver men ikke minst den store gleden av at så mange kom for å feire :) Konfirmasjon er en fin tid :) :)

Skriv en ny kommentar