hits

Tromsøturen igår

Hei dere :)

 

Nå snart om ca. en halv time så drar jeg bort til tanten og onkelen min for å være der i helga, har ikke vært der siden en gang i vinter så er en stund siden sist da :) Men før jeg drar tenkte jeg å vise dere litt fra turen i går :) Man drar aldri til Tromsø eller andre plasser der det er butikker uten å shoppe så her er noe av det jeg shoppet mens jeg var i Tromsø :)

Denne super søte soppen er en høyttaler som man kan feste bak på telefonen med hjelp av sugekoppen som er på høyttaleren. Den kjøpte jeg for 99,- på nille :) Er en stor favoritt allerede etter litt testing tidligere idag :)


 

Klarte ikke å gå forbi denne her så da måtte jeg kjøpe denne, den kjøpte jeg på BikBok for 199,- og det var i fargene, rosa, hvit, grå og svart om jeg ikke husker feil. 

Sist ut er denne beautyblenderen kjøpt på Kicks for 79,- jeg måtte ha en ny siden den andre fra Real  techniques var blitt så ødelagt. Har ikke testet denne enda men tenker å kanskje å teste den ut i helgen :) Ellers så kjøpte jeg bare mat på turen til og fra og siden det var så varmt og fint så ble det også mye is :) Håper dere likte innlegget :) Kommer med et innlegg der jeg forteller litt om hva vi gjorde annet i Tromsø litt senere i helgen :)

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv