hits

Lykke= Langhelgen på Finnsnes og sommerferie

Hei dere :)

 

Huff tiden går så utrolig fort nå og jeg skulle egentlig ha blogget om helgen som var, men har ikke hatt tid før nå siden det har vært siste innspurt før sommerferie :) Siden vi fikk langhelg så dro jeg til Finnsnes på lørdag og kom hjem igjen på mandag. Jeg skulle etter plan dra rett etter skolen var slutt på fredagen, men vi hadde eksamenstrekk så jeg visste ikke om vi kom opp eller ikke så da orket jeg ikke å dra med meg bagen fram og tilbake for innen nyte. Men det visste seg at vi ikke kom opp i verken skriftlig eller muntlig så da dro jeg dagen etter som sagt til min søster. Dere husker sikkert at jeg skrev et innlegg der det var mye om og men om jeg kom meg avgårde på grunn av bussrutene og sånn, det ordnet seg heldigvis med at mamma og lillesøsteren min kom å hentet meg på Buktamoen(siste bytte man har før man kommer til Finnsnes) så da kom jeg meg helt fram og vi hadde en veldig koselig helg alle sammen ilag :) Tenkte jeg kunne fortelle litt av det vi gjorde også :)

Lørdag:

Siden jeg kom på lørdag på formiddagen så fikk vi masse tid sammen, og siden lillesøsteren min skulle sove over hos søsteren min så ble hun igjen da mamma og mannen hennes skulle på Villmarksmesse. Når vi kom til søsteren min så var ikke kjæresten hennes hjemme, men han kom litt senere.

Det mamma ikke visste var at den eldste søsteren min og barnet hennes var kommet på besøk helt fra Lofoten. Mamma ble veldig overrasket noe jeg synes var veldig gøy da,haha. Hadde fått beskjed om å ikke si noe til mamma om at søsteren min hadde kommet på besøk..så var veldig gøy at mamma ble så glad som hun ble da hun så hvem som sto på verandaen sammen med min andre søster.  Så resten av dagen ble veldig bra synes jeg. Fikk vært masse sammen med de jeg er glade i og mitt tantebarn hadde jeg jo ikke sett siden i fjor så det var veldig koselig å møte han igjen, og når man ikke har møttes på en stund så er det jo også veldig gøy å se hvor mye som er lært på den tiden man ikke har sett hverandre og det gleder er tantehjerte! :)

Litt ut på dagen bestemte vi oss for å kjøre til Senja, dette er ikke så langt fra Finnsnes, er ca. en time å kjøre dit vi skulle kjøre. 

 


 

Har nesten bodd hele livet i Nord-Troms og mamma tenkte aldri på å ta oss barna med til dette spennende stedet. Jeg følte meg som et lite barn igjen da jeg gikk inn i trollet og fikk se alt det artige de hadde inne der. Var jo selvfølgelig troll der da siden det var et troll vi var inni,haha. Tok disse bildene der inne før vi gikk ut igjen for å se på alt det andre som var utenfor.


 

Var veldig vanskelig å ta bilder der inne i og med at det var veldig mørkt der inne og bitzen på kamera ikke fungerte ordentlig. Men jeg tok mange bilder med telefon, men ikke så mange der inne. 


 I dette huset bodde det noen, jeg tror det var en hytte eller noe sånt.


 

På de steinene var det ordnet et minne for kjente personer. Der sto det navnet deres, når de var født og når de døde. Det var også barn som hadde tegnet på noen av steinene som da var laget av dem.


 Da vi skulle inn i "parken" så var det to troll på hver sin side av veien, det var en slags port de hadde ordnet. Det føltes så kongelig ut når de store trollene var der, men var veldig gøy å se selv om man ikke er et barn lengre,haha.Rett utenfor trollet så sto dette tøffe toget som var så tøft at jeg bare måtte ta bilde av det. Vet ikke helt hva som er brukt om de har malt eller sprayet farge på, men tøft var det nå iallefall :)
Her solgte de masse forskjellig, alt fra is til souvenir (kopper, troll osv.) 

Del 2 av Finnsneshelgen kommer siden det ble veldig langt innlegg med mye bilder :)

-Hva gjorde du i helgen som var? 

-Iselin


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv