langhelg på Finnsnes del 2

Hei dere :)

 

Hva gjør dere i ferien da? Her er jeg enda hjemme og om 2 uker og to dager er jeg på tur til Tromsø da jeg og min eldste fostersøster er på tur til flyplassen og setter kursen mot Bergen mens de andre kjører nedover. Enn så lenge er jeg hjemme og bare nyter fridagene til det fulle :) Men nok prat her er del 2 av langhelgen på Finnsnes :)

Søndag:

Vi hadde kommet til søndagen da søsteren min og tantegutten min skulle dra hjem siden det var jobb og barnehage dagen etter. Før de dro ordnet søstrene mine litt fruktsalat som vi koset oss med alle mann før vi skilte lag for denne gang. Veldig god salat forresten noe som er perfekt i sommervarmen :)

Mandag:

Jeg skulle reise hjem så vi gjorde ikke så mye, vi satt bare å slappet av og så på serie, serien vi så på heter Sons Of Anarchy og vil nok anbefale den for de som liker litt action :) håper dere likte innlegget og gjerne kom med tilbakemeldinger :) Nå skal jeg, fostermoren min og den ene fostersøsteren min dra til Storslett siden det skal spilles fotballkamper denne helgen, vi har nemlig noe som heter Santhanstuneringen som arrangeres hvert år for alle som spille fotball :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits