hits

Sommerplaner

Hei dere :)

Nå som sommerferien er begynt så tenkte jeg å fortelle dere litt om mine sommerplaner, er ikke alt som er like sikkert, men er slik det ser ut foreløpig :) 

21.juni:

Vi slutter på skolen og jeg er ferdig med 1 året mitt på videregående noe som egentlig er ganske rart men fint :) Vi har felles avslutning med underholdning og sånn og en liten avslutning med klassen før vi avslutter klokken 11. 

21-5.juli:

Har ikke lagt noen planer mellom her så fra vi slutter på skolen og til 5.juli så er jeg hjemme :) Blir sikkert å gjøre noe hjemme, men utover det så er det ikke noe før vi reiser nedover til Bergen. 

5.juli:

Vi er da på tur til Tromsø der jeg og min ene fostersøster skal ta fly til Bergen og de andre kommer da kjørende med bil :) Vi blir på Vestlandet fra den 5.juli til ca. den 19.juli. 

5.juli-19.juli:

Vi drar hjemover og på vei hjem så kjører vi innom Lofoten der jeg hopper av og blir hos en venninne. Har ikke helt bestemt hvor lenge og er ikke enda helt avklart, men er iallefall det som er planen. Der skal jeg også besøke min søster og mitt tantebarn :) 

Utover det så blir jeg nok å ta noen småturer hit og dit i løpet av sommeren :)

-Har du en plan for sommerferien? 

-Iselin

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar