hits

Kvelden igår

Hei :)

 

Tenker jeg bare begynner rett på her nå, i går så dro jeg til stedet vi skulle ha "avskjedsfesten" og hjalp til å ordne før gjestene kom og sånn, siden vi skulle ha kake så ordnet moren til venninna min kake mens vi ordnet et søtt lite kort til vår venn som vi ordnet festen til. Kaka var tydeligvis syrisk etter som hvordan det ble laget, og den var veldig god faktisk. Vi kjøpte to sukkerbrød så det ble til to kaker. Deretter tok man krem i mellom og krem på toppen. Til pynt var det da druer og sjokolade som dere ser striper av,Om noen av dere har et redigeringprogram å anbefale så gjerne legg igjen en kommentar nede i kommentarfeltet :)

Gårsdagen var fin ellers igår til tross for at jeg var forkjølet og helst skulle holdt meg hjemme for å ikke smitte andre, men jeg kunne jo ikke gå glipp av å ta farvel med venninnen min og siden vi hadde planlagt dette en stund så måtte vi jo bare gjennomføre det så da dro jeg heller bare hjem etter avskjedsfesten og var veldig fornøyd med at det hadde blitt så bra og at venninnen vår hadde blitt så glad for at de som kunne komme kom og skapte ett minne :) Vi tok bilder sammen bare vi som hadde vært de nærmeste vennene når de andre hadde dratt så vi skulle skape et siste minne før venninnen vår flyttet. Men siden det noen ganger er slik at andre ikke vil ligge ute på en blogg med ansiktet sitt så legger jeg bare ut bilder av meg som ble tatt med mitt kamera sånn at ingen blir fornærmet her..;) 

-Iselin

 

2 kommentarer

Nikita <3

30.06.2017 kl.01:46

Så koselig! :D

Iselin

01.07.2017 kl.15:27

Nikita: Ja :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv