Prosjekt-Lage shorts

God kveld dere :)

 

I skrivende stund sitter jeg i stuen hjemme og ser på Dear John og holder på å blogge om prosjektet-Lage shorts :) Mange tenker sikkert at det å lage shorts er enkelt, men er ikke like enkelt når man ikke vet hvordan man vil ha den og man får ikke alt til med det første. Men dere ser nå at det ble til slutt noe og her skal dere får se resultatet :)

Det jeg først gjorde var å måle opp hvor mye jeg måtte klippe før jeg kunne ta saksa fatt og begynne å gjøre buksa om til shorts. For jeg brukte nemlig en bukse som hadde hatt hull på begge sidene av lårene og ikke så så fin ut å gå med. Så jeg tok målebånd, saks og kreativiteten fatt og begynte å ordne min egen kule shorts, den ble også veldig kul til slutt med litt så ujevnheter her og der noe som bare er kult synes jeg, hva synes dere? :) Håper dere får en fortsatt fin lørdagskveld så blogges vi i morgen :) Blir å komme med sommerens pakkeliste i morgen siden jeg ikke har fått tid til å ordne den enda, men gled dere iallefall :) :) God natt fra meg <3

-Iselin


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

17, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 17 år gammel. Jeg blir å blogge om min hverdag som eier av verdens fineste lyngshest "Ishavs Ninjar "<3 Blogger også om sminke, hår og forskjellige innkjøp :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på Mail: iselin.00@outlook.com eller så kan du skrive en kommentar nede i feltet :)

Kategorier

Arkiv

hits