hits

En koselig helg

Hei dere :)

 

Sånn da er jeg tilbake på bloggfronten etter en helg der jeg og Andrea dro til faren hennes for å tilbringe helgen der sammen med tanta hennes, søskenbarnet og resten av familien hennes. Er alltid like koselig å dra på besøk dit så denne gang var det jeg som spurte Andrea om vi ikke kunne dra en tur før jeg dro hjemover og det kunne vi så klart. Vi begynte fredagen med å vaske og støvsuge huset, jeg begynte i forveien med å støvsuge hele overetasjen før Andrea selv kom hjem fra jobb. Når vi var ferdig med både middag og vasking av hus så gikk vi ut for å sole oss litt før tanten hennes kom kjørende med broren til Andrea. Da fikk vi spørsmål om vi ville være med på cafe og det ville vi så klart så da dro vi til Svolvær og var der en stund. Når vi skulle hjem ble vi spurt om vi hadde lyst å være med til faren til Andrea og etter å ha spurt om det var greit at vi kom så dro vi bare hjem til Andrea og pakket og dro.

Siden jeg har Netcom eller Telia som det heter nå så hadde jeg dessverre ingen dekning i helgen så har ikke fått snappet eller fått oppdatert dere på sosiale medier. Men har nå hatt en fin helg til tross for null dekning og det er jo det viktigste :) Jeg, Andrea, tanta hennes og bestemoren hennes( som hun selv kaller for mor, istedenfor farmor) var på fjelltur på lørdagen siden det var så fint vær og for at vi skulle få litt kondisjonstrening. Dette var veldig koselig selv om det var tungt når man ikke går på så lang fjelltur hver dag. Vi gikk opp på et fjell som heter Svarttinden og som da ligger 736 meter over havet, synes turen var fin i seg selv, men var jo veldig tungt og vi brukte jo god tid på å bestige toppen, men vi klarte det alle mann til slutt noe som man kan være stolt over. Sånn ellers så koset vi oss med mange runder kortspill og masse latter. 

Helgen ble avsluttet med at vi gikk en tur i regnværet med hunden til Andrea noe som var litt kaldt men som var forfriskende når man tenker på hvor vakkert det er i Lofoten. Resten av ettermiddagen gikk til å spise middag som ble pizza og på skjermen var mitt favorittprogram, Kakekrigen. Etter en time eller to så ble vi kjørt hjem til Kabelvåg av faren til Andrea. 

-Hva har du brukt helgen din på? :)

-Iselin

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar