hits

Lager min første Youtubevideo

God kveld :)

 

Dagen idag har vært veldig tung og slitsom, har hatt veldig vondt i hodet og et sekund slo det meg at det nok var min egen feil da jeg valgte å legge meg litt sent og med lite søvn så vet vi alle at da kan man lett få vondt i hodet dagen etterpå. Men med en halvtime på øyet så gikk det seg til og vi fikk uansett besøk så da kunne jo ikke jeg ligge å sløve så da gikk jeg å skiftet til rideklær. Vi fikk nemlig besøk at mannen som passet hestene og hunden mens vi var sørpå og ferierte :) Han er veldig flink med hest og jeg var å trente med han og hestene idag! :) Den ene hesten, Castiel sto bare på sidelinjen idag siden jeg red på hesten min Ninjar, og siden jeg har falt av han tidligere så er det veldig lurt å ikke gi seg for da skjønner jo hesten at han kan gjøre det med andre en annen gang. Så vi trente iallefall på hvordan man styrte hesten og hvordan jeg skulle sitte i salen. Føler jeg lærer mer og mer etterhvert som tiden går og en dag er jeg en mester på hesteryggen :) 

Nå har jeg jo tenkt på en ting i lang tid og dette har ikke med ridning og hest å gjøre, men jeg har tenkt å satse på Youtube siden jeg liker å ta dere med på mine ferier og reiser rundt om kring og har i den forbindelsen lyst til å lage en video av hjemreisen min fra Lofoten så dere får se litt av vakre Lofoten. Så bare å glede seg til den blir lagt ut :)

 

2 kommentarer

Tonje Pettersen

10.08.2017 kl.14:01

Alltid morsomt med videoer :D

Iselin

10.08.2017 kl.17:49

Tonje Pettersen: Ja :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv