hits

Husmor for en helg

Hei og god kveld! :)

 

Har rett og slett ikke fått tid til å blogge så blogger nå når jeg egentlig skal sove,haha. Men er vel slik det er når man er hjemme mens de andre er i Alta på fotballturnering og jeg da er alene hjemme sammen med fosterfaren min, dere forstår sikkert at alle er ikke like glad i å rydde som det jeg er så da har jeg brukt denne helgen så langt på å vaske og rydde huset når det ikke har vært så fint vær at jeg har prøvd å bli enda litt brunere enn det jeg allerede er, så har ikke ligget på latsiden for å si det sånn. Har både kløyvd ved sånn at vi slipper å fryse til vinteren og jeg har passet på at alle dyrene har hatt det bra siden jeg er veldig glad i dyr og nærmest legger meg for å sove med de,haha neida.

Har også vasket masse klær og har rett og slett vært en husmor for en helg mens de andre har vært borte og jeg og fosterfaren min har vært alene hjemme. Har syntes det har vært greit å få en pause fra de andre en stund, noen ganger blir det for mye og da trenger man pause, er nok sikkert sånn med alle i blant med mindre man er en person som liker å være rundt andre personer 24/7 uten å bli lei. Når det er sagt så er det jo også litt godt å få dem hjem og iallefall når det ikke bare er de som bor i huset som kommer hjem, men også den eldste datteren til fostermoren min, hun skal være hos oss på besøk til onsdag før hun reiser tilbake til Vestlandet der hun bor og der vi var tidligere i sommer, så det blir nok veldig koselig og jeg gleder meg veldig til å tilbringe litt tid sammen med hun også selv om det ikke er så veldig lenge siden sist. Men nå tenker jeg at det er nok blogging for nå så snakkes vi senere idag :)

Og bare for å påpeke at jeg er veldig heldig som blir tatt med ut på cafe mens de andre er borte, er ikke hver dag og jeg synes dette var veldig veldig koselig, tenk at bare en sånn liten ting kan gjøre dagen mye bedre..ikke det at dagen var dårlig men dette var bare så koselig og maten smakte utrolig godt. Maten var faktisk så sterk at den hjalp meg å få puste ordentlig igjennom nesen,haha kanskje litt rart men er faktisk sant. Andre ting jeg gjorde idag var å bake kake noe jeg ikke har gjort på flere måneder og det var så etterlengtet, selv om jeg bare må si at kaken ble ikke helt bra idag, men det blir den aldri når det gjelder den oppskriften jeg bruker..men tenker jeg skal prøve meg på brød i morgen så om det blir bra så legger jeg ut oppskriften her på bloggen,ps. er mamma sin oppskrift og kan ikke la være å lage de,haha. Men nå skal jeg legge meg så vi blogges <3

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar