hits

Den siste uken

Hei dere og god kveld :)

 

Nå sitter jeg egentlig med en oppgave, men siden jeg har sittet noen dager i strekk med den samme gamle og litt kjedelige oppgaven så har jeg tatt en liten pause der jeg bruker tiden min på litt blogging siden jeg ikke har vært innom her på noen dager nå. For tiden så er det mye å gjøre på jobb og da er det lite fristende å komme hjem og gjøre noe som helst egentlig. Bloggen har vært veldig nedprioritert den siste tiden og jeg har hatt så mye å tenke på, så da har det ikke vært så enkelt å bare funnet seg tid å sette seg ned for å blogge. For å si det slik så har energien vært veldig nede etter en lang dag på jobb med masse å gjøre så da har det ikke blitt noe blogging, har heller ikke fått gjort det jeg elsker over alt på å jord..nemlig å vise dere alt jeg har fått handlet inn den siste tiden når jeg har vært her og der. 

Forrige helg så var det tid for Finnsnes helg hos min søster og svigerbroren min, dette er så koselig hver gang selv om det fort blir litt krangling men det ordner seg fort. Bortsett fra det så var jeg sammen med mamma når jeg først var på den kanten av landet, og det var koselig helt til jeg møte på en jeg helst holder meg langt og da mener jeg langt unna. Blir ikke å nevne hvem dette er med hensyn til enkelte familiemedlemmer og akkurat nå er det ikke helt heldig å bli uvenn med noen så da får det bli med det at jeg møtte en uønsket person.  Bortsett fra en liten ubehagelig situasjon så hadde jeg det fint med mamma og lillesøsteren min der vi fant mye fint og jeg har forresten kjøpt den første julegaven,hehe. Tenker og føler mye på det med at det er viktig at jeg har et fint liv og at jeg gleder de jeg har rundt meg med omtanke og at jeg viser at jeg virkelig bryr meg. Så den første julegaven har jeg kjøpt til en venninne av meg som jeg faktisk er så heldig å kunne kalle Bestevenninnen min, søster fra en annen mor og en som virkelig får meg på bedre tanker om jeg har en dårlig dag. Så om du leser akkurat den setningen der så skal du vite at jeg er kjempe glad i deg!

Tilbake til dette med innkjøp den siste tiden, siden kameraet ikke vil spille på lag med meg i det hele tatt så må jeg jo ta bilder med telefonen noe som kan by på utfordringer når det ikke vil overføres enkelte ganger når jeg prøver. Så for dere som er flinke med slikt, har dere noe tips? Har virkelig lurt på dette i lang tid og har enda ikke kommet meg noen vei med dette. Vil så gjerne levere bra med nye og fine bilder til dere slik at dere vil lese innleggene mine fra start til slutt med ordentlig innhold som har både fine bilder og tekst som gir mening. Når det er sagt så lover jeg å prøve å få til noen bilder i morgen når jeg kommer hjem fra jobb :) Så enn så lenge så får dere nøye dere med litt gamle bilder..

Denne gutten lyser dagen min opp altså..<3

 

Nå skal jeg fortsette på oppgaven slik at jeg blir ferdig med den så skal jeg gå å spise kveldsmat og finne sengen for nå er jeg super sliten etter en lang uke. Håper dere alle får en fin og god natt søvn så blogges vi :)

-Iselin

Én kommentar

julietalivstil

12.10.2017 kl.22:29

fin hest:) ha en fin kveld

Skriv en ny kommentar