Uken som har vært- Mye jobb, besøk av mamma, mange tanker og følelser, sluttet hos psykologen

Hei dere :)

 

Nå er det ikke så lenge til jeg skal på seinvakt igjen, hadde seinvakt både i går, en i dag og siste for uken i morgen før jeg har tidligvakt på fredag før jeg tar helg med god samvittighet. Men før det så tenkte jeg å fortelle dere om uken som var og hva som skjedde i helgen og sånn..

Mandag:

Uken hadde nettopp startet og det var en ny uke med masse nye oppgaver å begi seg ut på. Hadde jobbet i helgen så hadde en dag jobb før det var fri, og jobb resten av uken etter dette. 

Tirsdag: 

Endelig fikk man litt fri også, ikke det at man har så lite fri akkurat, men var deilig med litt fri etter jobbhelg. Så fikk jeg da også tid til en kjøretime og en time hos psykologen. Denne dagen var den siste etter 2 år hos en og samme psykolog. Var litt fint å kunne se at man har kommet seg så langt at man kunne slutte, men var også litt rart på samme tid. Men uansett så har jeg alltid noen jeg kan snakke med. 

 

Onsdag:

Tilbake på jobb igjen etter en dag fri, nye arbeidsoppgaver og jobb til klokken ti på kvelden før man kunne dra jeg å sove før neste vakt sto for tur. Så før jeg dro på jobb så gjorde jeg ikke så mye, var bare hjemme å slappet av før seinvakt. 

 

Torsdag: 

Siste dag før helgen siden jeg jobbet i helgen som var så da klokken ble 3 så dro jeg hjem og bare nøt langhelgen. 

 

Fredag:

Jo flere kjøretimer jo bedre, denne dagen hadde jeg jo fri så da tok jeg en kjøretime. Har nå hatt en del timer, begynner å nærme seg 15 timer, litt enkeltimer og noen dobbeltimer, så om ikke lenge håper jeg at jeg sitter med bil og greier. 

 

Lørdag og Søndag:

Var masse ute for å utnytte det fine været. På søndagen fikk jeg også være med å kjøre hest og vogn noe som var utrolig gøy. Fikk til og med styre litt også, så var virkelig en fin dag. 

 

Så alt i alt så var det en fin uke, mamma, mannen hennes og lillesøsteren min kom på besøk til bestemoren min på søndagen, så kom jeg på besøk til bestemor på mandag etter jobb. De var her til Tirsdagen før de dro hjem, nå har vi Vinterferie så var derfor de var her, men siden jeg går påbygg så jobber jeg alle ferier, men like greit det. 

Men nå skal jeg løpe av gårde for nå må vi kjøre til jobb :) Håper alle får en forsatt fin dag :)

 

-Iselin

 

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar