hits

Ny måned, Lyngenhelg+ masse mer

Hei dere og god kveld :)

 

Da var man hjemme da etter en super koselig helg i Lyngen sammen med de jeg bodde sammen med for snart 4 år siden og som jeg var hos i 6 måneder før jeg fikk mitt første fosterhjem. Denne helgen har vært bra på alle mulige måter, jeg har ikke koset meg så mye på lang tid så dette var altså helt midt i blinken for meg. Og siden det var snart 2 år siden jeg hadde vært der sist hos dem da, har vært i Lyngen siden den gang, men hos dem har det ikke blitt noe tur før nå denne helgen så var super kos! De hadde også fått et nytt fosterbarn til seg siden sist jeg tok turen til dem. Dette barnet er da bare 10 måneder og dere kan vel tenke dere at jeg satt med dette barnet hele helgen og koset, pratet og bare var skikkelig fornøyd over å få litt tid til babykos! Og det var veldig koselig å se de tidligere beredskapsforeldrene mine som jeg ikke hadde sett siden April 2016 da jeg var der rett før jeg fylte 16 år. De var utrolig glade for å se meg igjen og vi lovet hverandre at det ikke skulle bli så lenge til neste gang, at det skulle bli om ikke så lenge som 2 år, så gleder meg masse til neste gang og da har nok fosterdatteren deres blitt litt større så det blir gøy med et løpende barn i huset :)

Og siden sist jeg var her inne på bloggen så har det jo også blitt Mars noe som jeg litt gøy. Denne måneden så skjer det mye, det er Påske noe som er veldig koselig, jeg elsker alt av høytider og ferier selv om jeg må jobbe så er det så deilig å kunne gå på ski når snøen er og bare kose seg. Andre ting som skjer er at det ikke er så lenge til jeg reiser til Oslo, nå er det faktisk bare 50 dager igjen! wiiii :) Så nå snart skal jeg skrive en liten pakkeliste og se hva jeg trenger å ha med, er alltid så vanskelig å finne ut hva man vil ha med så da skal jeg lage en oversikt nå snart. 

Andre ting som skjer denne måneden er blant annet flere kjøretimer, jeg må ta teorien, ha litt fokus på skolearbeid selv om jeg er ute i praksis. Så er mye fint å se frem til da :) 

-Har du mye fint å se frem til?

-Iselin

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv