hits

Mye å lære

Hei dere og god kveld :)

 

Hva har dere gjort idag? Om dere enten har vært på jobb eller skole så håper jeg dere har hatt en fin dag, for det har iallefall jeg hatt. Idag hadde jeg tidligvakt på jobb og da ble jeg med inn til en pasient der jeg fikk satt klyx for første gang idag, tidligere har det bare vært andre som har satt og jeg har sett på, men idag var det min tur. Den siste tiden så har det vært mye å lære i praksis og jeg føler at det går bedre og bedre som lærling, har vært en stund og man lærer så lenge man lever er det ikke det man sier? Er selvfølgelig ting jeg kan bli bedre på, men føler jeg klarer mye mer nå enn det jeg gjorde i starten. 

 

Når vi er inne på tema å lære, så er det mye jeg har måtte lært meg om igjen, å lære å like hester, å tørre å lære å ri igjen etter fall og i 2012 så måtte jeg lære meg å gå på nytt etter en operasjon, det gikk ikke lange tiden, men den tiden det tok hadde mange timer bak seg og mye energi og krefter som skulle til for at jeg skulle lære dette. 

Så er ikke bare på praksisplassen min at jeg lærer, men faktisk på hesteryggen. Første gang jeg skulle ri så var det aldri noen som hadde lært meg å ri, jeg satt meg på hesten og begynte å styre, hesten gikk den veien jeg sa den skulle gå til og slik er det med alt. Om du vil det skal gå oppover og frem så er det innstillingen din som sier om du klarer det eller ikke, og som alle forstår så går det motsatt vei om man bare ser nedover og bakover, da kommer man seg ingen vei. Har erfart mye til å bare være en jente på 17 år og som snart fylle 18. Følte bare for å skrive et sånn innlegg, har tenkt lenge på at det er så mye mer enn en ting, det kreve mot og vilje. Du må selv ville lære deg å gå igjen om du har mista litt av evnen til det, eller det å ri. Alt vi menneska gjør bestemmes av oss selv, vil jeg lære meg å ri? Vil jeg lære meg å gjøre å stå på slalom? Det kan være så mangt. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv