Min erfaring med sitron og effekten den gir

Hei dere og god fredag :)

 

Om bare noen timer sitter jeg på jobb og er ikke hjemme igjen før etter klokken har passert 22:15. Men før jobb har jeg en legetime der jeg skal behandle en urinveisinfeksjon som stadig kommer tilbake. Bestilte faktisk time selv idag og på en måte jeg aldri har gjort før, bestilte time via SMS. Så rett før jeg skal på jobb på sykehjemmet jeg har praksis på så er det å hente medisin før man suser avgårde til jobb. Er noen av dere plaget veldig mye med urinveisinfeksjon? Du har nettopp behandlet den og plutselig kommer den tilbake? Det er iallefall noe jeg er, begynner å bli litt lei dette, men håper legen finner ut av hva mer det kan være. Uansett hva som skjer så ordner det seg og vi får håpe det ikke dukker opp så fort igjen. Men over til tema..

Husker dere da jeg snakket om min erfaring om sitron som rens til ansiktet? Er nok en stund siden, men iallfall nå er jeg tom for ansiktsrens og da er det ikke så lett å få tak i, enten må jeg bestille eller dra til enten Alta eller Tromsø for å finne noe, for her jeg bor så er det himla dårlig utvalg og om man først finner noe så er det svindyrt! Så om dere har noen tips om rens som passer til en blanding av tørr og irritert hud og litt oljete hud så rop ut! 

I mellomtiden bruker jeg sitron for å få bort urenheter, og noe jeg også bruker en del av er ansiktsmasker, har disse to fra Lush. 

Synes disse er veldig bra og bruker dem så ofte jeg kan, vet at man ikke skal bruke ansiktsmaske alt for ofte, men bruker de ca. 2 ganger i uken for å få huden litt babymyk og god som jeg liker å si det. 

Nå skal jeg nappe bryn før jeg går ned for å lage mat til jobb og slapper av litt før vi drar avgårde :) Ønsker alle sammen en super fin dag :) :)

-Iselin

0

Skriv en ny kommentar