hits

Påska nærmer seg

Hei dere og god søndags formiddag :)

 

Hvordan er det med dere idag da? her i gården har man plassert seg godt i godstolen for nå er det blogging, og litt senere blir det litt ridning siden det ikke gikk så bra igår. Dere skjønner det at igår da jeg skulle ri på en av hestene vi har så var det ikke bare enkelt å få han til å gå, så ble toppen et kvarters ridning før man ikke orket mer og salet av. Så idag gjør vi et nytt forsøk for å se om det har bedret seg :)

Det er denne hesten jeg rir mest av de vi har, vi har som sagt tidligere to lyngshester på snart 3 år. Bilde som er over er fra September i fjor da vi holdt på å trene med hestene. Er veldig gøy å se fremgang og hvor utrolig mye de lærer på kort tid, nå er det jo snart påske og det betyr jo at da er man mye ute noe som er så koselig, skiturer, grilling, ridning og bare masse sol (om vi er heldige) 

I fjor traff påska på bursdagen min, og i år er det jobb, er noe jeg selv velger vi kan ha fri om vi vil det, men siden vi har noe som heter påbygg så er det lurt å jobbe de fleste av rød dagene, vi får også ekstra lønn for det så er et pluss :) 

 

I fjor satt jeg å laget påskekort og det hadde jeg tenkt til å gjøre i år også :) Selv om det blir jobbing i påska så er det alltid tid til litt håndarbeid :)

-Hvilken planer har dere får påska?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv