Motgang gjør deg sterkere

Hei dere og god kveld!

 

En ting jeg har sagt før til dere og som jeg sier igjen, uansett hvor gammel man blir så savner man mammaen sin uansett hvor du er i verden og hvordan situasjon er. Min situasjon idag er at jeg bor i fosterhjem på mitt 4 år og har vært i dette fosterhjemmet jeg bor i nå i 2 år og skal snart flytte for meg selv. Er rart og litt skremmende, men også litt godt, er jo snart myndig og kan bestemme helt selv hva jeg skal spise til middag, når leggetid er og hva jeg skal bruke penger på. Vet at det er veldig mange som enda bor hjemme hos foreldrene sine og ikke har tenkt å flytte før de helt må, og de er heldige som har mulighet til det, for det har jeg også, men ønsker litt avstand nå og vil starte livet mitt for meg selv. Med meg på lasset har jeg katten min som har støttet meg gjennom tykt og tynt den tiden som har vært her, og senere er det godt å se tilbake på hvor fint det egentlig var her i fosterhjemmet. Men et fosterhjem er ikke det hjemmet du nødvendigvis vokste opp i, mange kommer og er bare 1 år, noen i 2 år og noen hele livet. Men uansett hvor lenge man er så blir man knyttet til menneskene i familien og man har videre kontakt noe som er fint. Eneste som er litt dumt er at man ikke har kontakt med alle fosterfamiliene man har vært i, men til syvende og sist så synes jeg det er bra å ha kontakt med de jeg har kontakt med så får det andre bare være og slik blir det. 

Det var en gang en som sa til meg at "har aldri møtt en så sterk person som deg", denne person står meg veldig nær og er idag min beste venninne, har mange bestevenninner og alle er like gode ingen er bedre enn andre..og det synes jeg er viktig å påpeke! Folk har spurt meg om hvordan jeg har klart å stå gjennom alt jeg har opplevd og det har jeg ikke svar på selv, det har bare vært slik at det aldri har vært spørsmål om å gi opp, har hatt mange tanker om det ja, men det har aldri skjedd at jeg har prøvd å gi opp FORDI folk rundt meg har vært der, støttet meg, hjulpet meg når jeg har trengt dem og vært der hele veien, noen har falt av lasset og kommet på igjen, andre ikke. Slik er livet og slik blir det, men man finner alltid ut av ting og det har jeg, bare man er positiv og ser fremover så går alt bra :)

Et nært familiemedlem sa til meg da ting var på det verste, "gå heller 3 skritt frem enn 2 tilbake", fra den dagen da ting ble vanskelig så ble det 3 skritt frem og 1 tilbake, neste gang ble det 5 skritt og til slutt resulterte det i at det ble bedre tider, men man har likevel dager som er helt drit, men det ordner seg alltid når man har så fantastiske folk rundt seg. 

I morgen skal jeg og en god venninne dra på kino å se en film sammen, det har vi enda ikke gjort og vi har vært venner ganske lenge, så er nok på tide. Om dere lurer så er det 22.juli filmen vi skal se

 

-Iselin

4

Sterke, fine Iselin! Stå på ❤ klem!

Lene: Takk <3 håpe vi sees snart er lenge siden nu <3 :) Klem tilbake <3 <3

Håper du finner et koselig sted hvor du og katten din kan bo. Du virker som ei sterk og flott jente :)

Håper du får en fin dag videre :)

Tonje Pettersen: Takk for det, håper også det :) <3 Ønsker deg en fin dag videre søte du <3

Skriv en ny kommentar