Igår var det en måned

Hei dere og god dag :)

 

I skrivende stund sitter jeg å ser på YouTube, for idag fant jeg ut at jeg skulle bruke en del tid på det, er sol og fint vær ute, men følte ikke for å gå ut helt enda så da satt man seg å blogge da. Andre ting som har skjedd denne uken er jobb, kino, besøk og sånn. Uken har gått utrolig fort og i  morgen er det søndag, måneden som nettopp startet er liksom snart over, hallo liksom? hvor ble den av? Men det beviser bare at man har hatt mye å gjøre og ting har gått fort for seg når man har likt det man har holdt på med. 

I starten av uken så var det tilbake på jobb etter helg og litt avslapping. Så var det videre i uken da jeg var å så 22. juli filmen med en venninne, må si den var veldig sterk og veldig trist, synes rett og slett synd på de som var der den dagen, tenk å ha den redselen i seg og tenke, overlever jeg eller dør jeg nå? Så det jeg vil si er at jeg synes det var utrolig sterkt å se, men er glad for å iallefall ha sett den og sett hvordan det kunne ha vært for dem. 

Etter filmen dro vi hvert til vårt og da jeg kom hjem spiste jeg og gikk etter det å la meg. Dagen etterpå hadde jeg heldigvis seinvakt så kunne sove kjempe lenge og det gjorde jeg også. Sov faktisk til 12:05 før jeg bestemte meg for at nå må jeg stå opp, spise lage mat til jobb og gjøre meg klar. Så gikk den dagen og kvelden. og når jeg kom hjem så var jeg så sliten og trøtt så gikk for å legge meg og sove siden jeg hadde tidligvakt dagen etter. Den siste arbeidsdagen før helg var i går da var jeg heldigvis ferdig tidlig så da fikk jeg tid til en kjøretime som da var på 45 minutter, etter litt kjøring så var det hjem, spising av middag og avslapping for da var jeg helt utkjørt, jobb i 7 og en halv time og så kjøring så var litt av en dag. 

En annen ting som var igår og som jeg fortsetter å glede meg over er konserten som det er kun en måned til, så må jammen med si at den tiden flyr avgårde og snart er jeg jo også 18 år noe som er helt sykt! Men nå skal jeg gå for å sminke meg så vi blogges :)

-Skal noen av dere på konsert med Niall Horan?

-Iselin

0

Skriv en ny kommentar