hits

Jobb i påskeferien

Hei dere og god dag :)

 

Nå om sånn ca. tre timer så er jeg klar for å dra på jobb og være der til klokken er sånn 22 i kveld. Grunnen til at jeg jobber i påska selv om jeg er lærling er fordi vi får velge om vi vil jobbe i feriene, og jeg valgte da å jobbe både nå og i vinterferien som var siden det betyr at vi får ekstra betalt når det er rød dager, når vi jobber helg og aftenvakter. Så da blir det påske likevel da selv om jeg jobber en del, som idag da jeg har seinvakt og ikke går på vakt før 14:30, h har jeg masse tid til å gjøre det som faller meg inn og det jeg ikke får tid til ellers før på ettermiddagen om jeg har tidligvakt. Og senere når jeg kommer hjem er det jo kveld så da blir jeg nok å legge meg med en gang så tror ikke det blir så mye mer blogging idag, men hvem vet hva som kommer i morgen? :) 

Med det så ønsker jeg alle sammen en fin påske uansett om du er på jobb eller hjemme med familien din og koser deg :) 

-Iselin

2 kommentarer

Annonym

27.03.2018 kl.12:28

Jobber til morra fra åtte til kvart på fire vi. Du får ha en riktig god påske når den tid kommer til deg.😀 lov å følge mæ.

Iselin

27.03.2018 kl.13:41

Annonym: Ønsker en fin påske til deg/ dere også :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv