hits

Dette brukes pengene på

Hei dere og god kveld i stuen, på kjøkkenet eller hvor enn du er når du leser dette innlegget :)

 

Idag har jeg hatt fri i og med at jeg jobbet hele påsken, helgen som var og gårsdagen som også var en røddag= mer penger på meg! :) I så fall så er det aldri dumt å tjene litt ekstra penger og iallefall ikke nå som det snart begynner å nærme seg Oslo tur med bestevenninnen min :) Andre ting som kan være kjekt å bruke penger på er jo når jeg til sommeren flytter og bor alene. Da kan det være kjekt med litt ekstra penger i lommen eller hva? :)

For noen dager siden bydde jeg på denne kaffemaskinen og idag var jeg å hentet den hos selgeren som solgte den. Ikke dumme greier å bruke penger på..når det ikke er mange måneder til jeg flytter for meg selv om vi er heldige å finner noe. 

Da vi kom hjem måtte jeg bare prøve maskin før jeg la den bort. Det var veldig god kaffe, var veldig fornøyd med denne og betalte bare 600 kroner 

Noe annet jeg bare måtte kjøpe var denne søte

Siden det ikke var mulig å finne lokket på det andre buret jeg hadde til katten min fra før av, var det bare en ting å gjøre så da ble det litt gjenbruk da :) 150 kroner for denne altså, ikke dårlig når den er i så god stand :)

For å få katta til å legge seg inni så måtte jeg legge teppe inn til ho. Så nå ligger hun slik

Til å begynne med så var det ikke så greit å ligge i bur, er jo vant med å få være fri, men var kun for å prøve slik at man vet at hun er vant med å ligge der om man plutselig må til veterinær eller om vi skal på ferie eller ved flytting.

Så er ikke så dumt å bruke penger på noe som er nyttig for både mennesker og dyr eller hva?

Nå skal jeg snart ta kveld, ønsker alle dere en fin Tirsdags kveld videre :)

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv