hits

Ta vare på huden din som alt annet

Hei på dere og god kveld :)

 

Endelig kan jeg si at pakken har kommet som jeg har ventet på fra det øyeblikket jeg trykket bestill og det kom opp noen minutter senere, din ordre er bekreftet. Pakken var kommet i går og etter jobb i går var det rett på butikken å hente pakken. Pakket den opp med en gang jeg sprang inn døren og var super happy for å endelig få det jeg hadde ønsket meg lengeeee og som endelig var i hendene mine. Plan min nå var å vise dere produktene.

Dette setter består av:

  • Gel Cleanser
  • Moisturizing cream 
  • Serum

Dette er en rens som har en 3 i 1 funksjon, den er veldig god og mild mot huden og dette er et renseskum. Er veldig fornøyd med denne da jeg har hatt den tidligere.

Om du skal ut å reise og ikke vil ha med deg alt av hudpleieprodukter så kan du ta disse produktene med deg i denne søte mappen, den tar liten plass og produktene tar liten plass.Perfekt for en helgetur på hytta eller en helg i Oslo :)

Den er veldig ny for meg, har aldri prøvd den og gleder meg masse til å prøve den. Dette er en lip balm som skal gjøre leppene myke og gode. 

 

-Har du prøvd noen av produktene?

-Iselin

2 kommentarer

Tonje Pettersen

06.04.2018 kl.11:34

Har ikke prøvd disse produktene, men bruker alle merkene fast selv :)

Iselin

07.04.2018 kl.19:53

Tonje Pettersen: Er jo bra da :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv