Myndig

Hei dere og god Torsdag ettermiddag :) 

 

Så sitter man her igjen og idag har dagen egentlig gått veldig fort, på starten av dagen gjorde vi ikke så mye siden vi som hadde hatt tentamen igår ikke hadde noe å gjøre frem til 7. time. Men vi fikk da oppgaver om håndhygiene så da satt vi å gjorde det, men vi hadde ingen lærer så vi gikk sånn til og fra klasserommet hele tiden. Fikk iallefall gjort oppgavene, fylt de skikkelig ut siden det ikke gikk så bra i praksis igår, men men som sagt så er det enda to ganger til med øving før eksamen og da skal jeg jammen med leve meg inn i rollen så sinnsykt altså!

Etterfulgt av timene der vi ikke hadde lærer så var det plutselig engelsk i to timer der vi hadde tentamen idag. Takk gud for at det var den siste tentamen for denne gang på en stund, nå er det bare å vente på eksamen om vi kommer opp i år da...for vi har det nemlig slik at vi kan enten komme opp i Naturfag eller Engelsk og om jeg skal komme oppi noe så ønsker jeg mer Naturfag enn Engelsk, så håper jeg kommer opp i Naturfag om jeg skal komme opp i noe i det hele tatt. Husker jeg kom opp i Naturfag prøve muntlig, der jeg fikk en 4'er på den og var så stolt over meg selv,haha. Så da var det bare å vente på eksamenstiden, men enn så lenge så venter vi bare på noe enda større, om 5 dager så er jeg myndig og kan bestemme alt selv, gleder meg veldig til å fylle 18 år! :) Selv om jeg har jobb den dagen så blir det feiring på ettermiddagen og når jeg og venninna min drar til Oslo, og helgen etter at jeg har kommet hjem så feires det 18 års dag med en annen venninne noe som blir veldig koselig :) Så blir feiring og det blir koselig å møte mange jeg har gått på skole med og som jeg da har blitt kjent med :)

I skrivende stund sitter jeg å skal øve til Naturfagsprøve som vi har i morgen før det er helg og denne uka også hadde gått, synes ikke er lenge siden denne uka startet, men er jo bare positivt at det går så fort for at er helgen kommet før man vet ordet av det, eller hva? :) Håper dere alle får en fin Torsdag videre så blogges vi :)

-Iselin

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar