hits

Nærmer seg med storskritt

God kveld dere :)

 

Så var det da endelig helg og idag har dagen vært ganske så grei. Starten dagen med en god frokost og en kopp kaffe før vi suset videre til loppemarked. Synes alltid det er kjekt med loppemarked for der kan det alltid være noe fint å ta med seg hjem, enten nytt eller brukt. Det er nettopp der jeg har funnet nesten alle tingene jeg har til nå, med ting mener jeg da kopper, fat, bestikk og slike ting. Så nå mangler bare hybelen og det at jeg flytter ut her jeg bor nå ,og inn til mitt nye sted. Kjenner det blir litt vemodig å flytte ut her etter å ha bodd her sammen med de samme i 2 år. Skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde trodd at 2 år skulle gå så fort,at jeg i det hele tatt ble boende på en og samme plass så lenge. For det er ikke bare bare å bo i fosterhjem skal jeg fortelle dere, det er mye man er igjennom med barnevern, det å møte foreldrene sine og alt det der, så det er egentlig bare et under at det har gått så fort og greit. 

Så nå er det ikke lenge igjen til jeg flytter og da er det mye følelser, men samtidig så føler man at man har vokst veldig mye(psykisk) fått tenkt over ting og bare være en helt vanlig ungdom som ordner opp i livet sitt før man skal møte i de voksne rekker.

Så er man plutselig klar for voksenlivet om noen måneder, selv om jeg fyller 18 om kun 3 dager så bor jeg enda litt her før jeg forlater og kommer neste gang som besøkende. Kjenner det er litt rart å si, men det er engang slik at man blir voksen og flytter for seg selv, har også tenkt en del på det med flytting og kjenner jeg gleder meg litt vel mye til å begynne å bo alene. Fordelen med det er jo at man får bestemme alt selv, når man skal legge seg, hva man skal spise og alt som har med min hverdag å gjøre. Blir nok å savne denne plassen en del, men jeg kommer bare kjørende på besøk og ser til de som er her, om det er 1 eller flere ganger i uken det får bli etterhvert, men det blir iallefall noen besøk i blant :) De blir nok glade og vi blir nok å ha det fint der vi kan besøk hverandre. 

Når det er sagt så er det veldig rart å tenke at man om 3 dager er myndig, har enda ikke tatt teoriprøven, men det kommer etterhvert. Er godt i gang med kjøretimer så det ordner seg etterhvert og det beste med det at man ikke trenger å stresse er jo at det går buss, jeg bor nesten i sentrum og det blir å gå bra. Inni hodet mitt har jeg på en måte laget meg en plan for hvordan jeg skal få dagene til å gå rundt, plan for husarbeid og alt det der. Når sant skal sies så har jeg alltid vært en veldig ryddig og strukturert person som vet å holde orden på alt, kanskje ikke helt på økonomien, noe som blir å ordne seg, har trua så da går alt fint :) Alt i alt så har jeg trua på meg selv og ting kommer etterhvert når det har gått en stund, man må bare bli vandt med situasjon først så kommer alt løpende. 

Idag overvant jeg frykten min også, hver gang jeg blir redd for ting så trosser jeg dem og gjør det likevel uansett om jeg ikke vil. Har alltid syntes at store folkemengder har vært skumle, men idag så gikk det helt fint, det er jo også noe man bare må lære seg til etterhvert. Som sagt så kommer ting naturlig når man er klar for det. 

-Iselin

 

2 kommentarer

Janne

14.04.2018 kl.23:21

å så flink du er! Bare fortsett å utfordre deg selv når det gjelder folkemengdene, så blir det bedre etterhvert. Spennende å snart bli 18. Du kommer nok til å klare deg helt fint!:)

Iselin

19.04.2018 kl.16:45

Janne: Takk for det :) Var veldig fint å bli 18 år, hadde bursdag på tirsdag så ble litt feiring selv om det var jobb dagen etterpå :) Ordentlig feiring skal jeg ha neste helg når jeg ikke har jobb og faktisk kan feire litt :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv