hits

18 år!

Hei dere og god ettermiddag :)

 

Dagene bare flyr avgårde og plutselig hadde man vært 18 år i hele 5 dager allerede, det å bli myndig og få lov til flere ting enn når man bare var 15,16 og 17 er en frihet man bare nyter godt av. De siste dagene har gått til jobb, hadde jobb på mandagen, tirsdagen, onsdagen og idag var jeg heldig å hadde fri. Har fri fordi denne helgen som kommer er en helg med jobb og da er det alltid slik at vi får fri enten torsdagen eller fredagen. Så idag sov jeg til 9, men lå å dro meg til klokken var 10 før jeg orket tanken på å sto opp. 

Fridagen ble brukt til å ha kjøretime og bare slappe av etter det før det var middag og litt vasking av klær, for man kan trygt si at klesskapet ikke hadde så mye å by på nå så da var det litt oppheng av klær og vasking før man satt seg ned for å blogge og gjøre diverse andre ting. I morgen er det tilbake på jobb, men før det er det enda en kjøretime før man suser avgårde på seinvakt. Så ser for meg at kontoen er full snart, nå har man hatt bursdag og kan si den er full og klar for Oslotur til uka. Skal være flink å ikke bruke alt for mye penger, for helga etter Osloturen så er det feiring av to 18 åringer, meg og en venninne! :) Så det gleder vi oss masse til :) Venninna min er en som jeg ble kjent med når jeg flyttet i beredskapshjem i 2014, vi var de første som ble ordentlig kjent, før de andre også ble kjent med meg, så jeg og venninna min er veldig gode venner og har holdt kontakta fra jeg flyttet og til nå. Kan si at det er en veldig jordnær person som har mye av de samme interessene som meg og vi kan snakke om alt. Så har så utrolig mange gode venninner og det er det som gjør at livet er så bra. 

Etter at man fylte år så er det mange som lurer på om det er noe forskjell, og ja det er stor forskjell fra da jeg var 17 til nå når jeg er 18. Man har lov til så mye mer, man kan kjøre bil, kjøpe alkohol og alt det der, så det er bare så utrolig deilig å endelig ha blitt 18 år. Noe som har surret opp i hodet mitt en del er at, "herregud, mamma har bare voksne barn nå, bortsett fra min yngste søster som enda bor hjemme" er litt rart, men godt også. 

-Er du 18 år eller eldre? 

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv