hits

Gått inn i de voksnes rekker-Dagens gjøremål, Vasking av bag og masse mer

Hei dere og god dag :)

 

Dagen idag så langt har gått til kjøretime, og som mange av dere vet så har jeg blitt 18.

Men holder enda på med lappen, har vært mye å gjøre den siste tiden  og når man jobber mye så er det ikke så lett å få til så mye kjøring, så da har jeg ikke vært å kjørt på snart en måned noe som er litt sykt.  Så idag hadde jeg en kjøretime 08:20 og dum som jeg var så våknet jeg 20. minutter før kjøretimen så flaks at det ikke er langt til kjøreskolen fra her jeg bor, så når man satt seg på sykkelen så var det ikke så langt. Etter endt kjøretime så ble vi enige (jeg og kjørelæreren) om at vi skulle sette opp en ny kjøretime klokken 10 i morgen, for i morgen har jeg seinvakt og da passet det fint med litt kjøring før det. Tidligere har jeg også tenkt å kjøre litt privat for å spare litt penger, men har aldri kommet meg så langt+ at jeg ikke hadde det beviset der det står at man er en som øvelseskjører så da var det kun en ting å gjøre, litt før klokken 13 dro jeg til Statens vegvesen for å hente et slikt bevis sånn at om politiet skulle finne på å stoppe meg så har jeg iallefall et slikt bevis. En ting som var veldig rart når jeg gikk ut derifra var at jeg fikk en skikkelig god følelse, føltes som om jeg hadde klart lappen, sola skinte og lappen var i boks, haha neida, ikke helt enda. Men iallefall så er det veldig fint å kunne kjøre litt med bestemor, for finnes ikke noe mer koselig enn å kjøre rundt i bestemor sin nye fine bil og bare tenke at man snart har lappen selv også :)

For å snakke om noe litt annet så tenkte jeg å fortelle dere hva som har skjedd i det siste. Det som har skjedd siden sist er at jeg har flyttet i egen leilighet, denne leiligheten er da en hybelleilighet, det betyr da at jeg har kommet ordentlig inn i de voksnes rekke, noe som er både rart og bra. Den første uken gikk til å bli kjent og vandt med å være i leiligheten, få på plass ting og bare nyte tilværelsen som leier av min første hybelleilighet. 2 uker har snart gått og jeg sitter nå å ser på Youtube, har spist middag og vasket både klær+ at jeg har vasket bagen min som var så uheldig å bli utsatt for kattepiss her om dagen, så ble det en halv time med vasking av en bag full av kattepiss. Heldig som jeg var så var det ikke så mye piss igjen, det luktet egentlig bare, og for å si det sånn så var det lite gøy å stå å vaske bagen sin som kostet bortimot 1000 kroner, og som hadde holdt en stund. Håper bare at den holder i mange år fremover og at det ikke ødelegger for alle de fine turene jeg skal på i fremtiden med denne fantastisk fine bagen som ser slik ut:

Relatert bilde

BIilde er lånt fra Google

Bagen ser da slik ut som på bilde og jeg har hatt denne i noen år nå, den er veldig god å ha for om man skal på ferie så kan man pakke med seg alt man trenger, og som jeg har gjort da så har jeg tatt denne med meg når jeg har vært på klassetur(kanskje ikke verdens lureste ide, siden den blir fort tung å bære på ryggen) men om man skal på ferie så er den fin å ha. Sist jeg var ute å reiste så hadde jeg denne med meg, den er veldig god å ha med seg som sagt og spesielt når det er flyreiser det er snakk om, der bagen er så lett å se fordi den er så fargerik, det er så bra og så lettvint å få med seg bagen. En annen ting med denne bagen er at det er lomme i lokket på bagen og da kan man ha hva man vil, nå sist før jeg måtte vaske den så var det litt sånn toalettting oppi der som er greit å ha tilgjengelig når man er ute å reiser, slik at man slipper å kjøpe for eksempel, bind, tamponger eller innlegg. Så da vet dere hva jeg synes om bagen og om det er noen av dere som har skikkelig lyst på en slik og ikke helt vet noe om den så kan dere lese dette godt og blandede innlegget om en del av det å bli voksen der man må gjøre alt for å redde både det ene og det andre, i dette tilfellet, livredding av bagen,haha.

Med det så vil jeg bare ønske dere en fin kveld videre og en fortsatt fin uke til dere alle fra meg! :)

- Iselin

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv