hits

I år blir det jobb på 17.mai

Hei dere og god dag :) 

 

Om en time så er det jobb og da er jeg ikke hjemme før 22:00 i kveld, så tenkte bare å stikke innom en tur :) Dagen idag har bestått av kjøretime, kjøp av blomster for å gjøre det litt mer hjemmekoselig i leiligheten og nå sitter jeg da å venter på at maten skal bli ferdig slik at middagen kan inntas før man sykler avgårde på jobb for å bli der noen timer :) Været idag var sinnsykt fint og jeg som trodde det skulle bli dårlig vær, men neida her våkner man til et skikkelig fint vær og da blir man jo bare super glad, da fikk jeg også for meg at blomster en tingen på slike dager som dette, en knallrosa enda :) Kommer med bilde etterpå, de er så fine å se på og derfor fikk nettopp denne blomsten være med meg hjem :)

I morgen når det er 17.mai så er det jobb noen timer før man skal feire resten av dagen sammen med fosterfamilien siden jeg ellers ville blitt alene. Så blir koselig og når det er slike røddager så er det jo ekstra godt betalt :) Hva skal du gjøre på 17.mai? Jobber du kanskje i helsesektoren og må jobbe eller skal du kose deg med familien? Nå skal jeg gå å se til maten så vi blogges :)

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv