Da var den tiden her plutselig

Hei dere og god dag :)

 

Idag sov jeg lenge og da mener jeg leeenge, først våknet jeg i 8 tiden da jeg gikk på do og rett i retur til sengen. Men siden det hadde vært så kaldt i går på rommet mitt så skrudde jeg da opp varmen og det var nok det dummeste jeg gjorde, for i morrest da holdt jeg på å koke som en potet,haha. Så da skrudde jeg ned varmen, åpnet døra til gangen og prøvde å sove videre etter mange forsøk. Når jeg endelig fikk sovnet igjen så sov jeg til klokken var noe å 12. Må si slike dager er deilige å våkne på, våkne men sovne igjen og bare sove så lenge man vil uten at noen kommer for å vekke deg. 

Litt etter at jeg våknet ringer plutselig bestefar og spør om jeg er hjemme, og det er jeg selvfølgelig, men jeg har sovet så har ikke hørt noe som helst banking på døra eller noe. Så stakkars bestefar sto å banket på døra og fikk ingen svar eller noen som åpnet, og hadde derfor bare kjørt videre. I skrivende stund sitter jeg å høre på musikk, blogger til dere og drikker morgenkaffen som har blitt kald så er ikke særlig godt med kaffe da.  Denne helgen har jeg heldigvis fri og kan gjøre det som passer meg, for på tirsdag så har vi skole for da har vi som kom opp i skriftlig forberedelse til eksamen noe som betyr at vi da har eksamen på onsdag. Kan trygt si at jeg var glad for å komme opp i skriftlig og ikke muntlig for da tror jeg 4'ern min hadde gått sin vei..så nå er det masse øving og på tirsdag skal jeg stille opp så klar som en ert og på onsdag skal dette nok gå bra! :) Og om ikke så mange uker etter det så er det trekk til muntlig og da er jo jeg ganske heldig da som kun kan komme opp i Naturfag, vi har naturfag som påbyggsfaget i år så kan man enten komme opp i Naturfag eller Engelsk. Så blir spennende å se om jeg kommer opp i muntlig praktisk naturfag, tiden får vise :)

Nå skal jeg øve litt på engelsken og litt i samme slengen på teorien på bil sånn at jeg snart kan ta teorien og bare ha oppkjøring igjen :) 

-Iselin

0

Skriv en ny kommentar