Eksamen gjennomført, en igjen?

Hei dere og god kveld :)

 

Nå føler jeg at det begynner å komme en del på plass her i den fine lille hybelleiligheten min som jeg idag har bodd i akkurat 3 uker, må si tiden går kjempe fort. Trives kjempe godt og har vært en del her nå de siste 3 ukene, men har også hatt mye besøk og dratt på besøk for å ikke bare være her hele tiden. Synes det fortsatt er litt rart å bo for seg selv og ha sitt eget. Men alt blir man vant med når det bare går litt tid så om ikke lenge så er jeg vel så vant med at jeg ikke legger merke til den rare følelsen. Bortsett fra det så går det overraskende bra med meg og økonomi, har jo støtte fra barnevernet til jeg er 21 år eller noe sånt så de betaler jo husleien for meg, og det er jo en fin måte å gjøre det på da, så da har jeg bare maten jeg må handle inn hver uke, og da har jeg mandag som en fast dag i uken der middag og annet blir handlet inn for resten av uka. Når det kommer til andre ting så har jeg handlet litt og litt og nå begynner det å bli en del så er fornøyd med hvordan det har blitt rundt meg nå :) Her om dagen handlet jeg også litt på nett, kjøpte faktisk DENNE og nå er det ikke så lenge til jeg får den i posten, er rart hvor mye en pakke kan bety og glede et menneske, men siden jeg begynte å bestille over nett så har det vært skikkelig gøy å vente på pakker og se hva som kommer, selv om man vet hva man har bestilt så er det ikke alltid man får det man bestiller, men har heldigvis vært heldig der og fått alt jeg har bestilt. 

 Idag hadde vi også skriftlig engelsk eksamen og vi var da 7 som kom opp og resten slapp denne gang, men nå slipper vi å tenke på at vi kommer opp i muntlig engelsk for iår kan vi bare komme opp i engelsk eller naturfag(det er påbyggsfaget iår) så det er kun for de som tar påbygg da selvfølgelig, så da har jeg kun det faget i gjen å ha eksamen i om jeg kommer opp. Men er jo dermed ikke sagt at jeg blir å komme opp, men om jeg skulle komme opp så er det ikke verre enn å ha et forsøk og snakke litt rundt et tema, siden det er praktisk muntlig naturfag, så blir nok å gå bra om jeg kommer opp og jeg blir glad om jeg ikke kommer opp også. I morgen er det jobb og litt slikt før det er på jobb igjen på fredag før jeg tar helg og drar til fosterfamilien min i helgen siden det er konfirmasjon, så det gleder jeg meg masse til, og det er så fortjent etter en litt rar uke, litt jobb så skole i to dager før det er jobb og fri igjen, fint med litt veksling da :)

Før leggetid som er snart, for jeg er egentlig helt skutt er så trøtt og sliten etter en lang dag, så tenkte jeg å vise dere hva jeg bestilte til hjemmet :) Synes det er så gøy å pynte og gjøre det koselig her hjemme :)

Edine

Kokkehåndkle

Lock modern

Frode classic

Wheel

Kjekt å handle litt når man kan svi av litt penger på ting man faktisk trenger og når man finner litt billigere varer så er det greit å slå til :)

Men nå dere, er det natt her i huset så vi snakkes i morgen før jeg drar på jobb om ikke etter :)

-Natta :)

-Iselin

2

Så utrolig bra. Koselig :D

Laurie Deline: Ja :)

Skriv en ny kommentar