hits

Blod? Hvem sitt kan det være?

Hei og god morgen søte dere :)

For ikke så lenge siden så sto jeg opp og nå sitter jeg da å spiser min deilige frokost, nemlig NUDLER! de er ekstra sterke og det er bare så digg på en dag som denne der man begynner å merke enda mer til halsvonde og slikt, har hatt vondt i halsen, vært forkjølet og slikt i noen dager nå så håper virkelig det stopper snart slik at jeg ikke blir å ende opp syk til helgen. 

Litt senere idag, faktisk nå om ca. 1 time så må jeg til veterinæren med katten min, har vært noen dager der det har dukket opp blod fra intet, og igår fant jeg ut at det måtte være fra katten. Så for å utelukke at det er noe kjempe alvorlig så skal vi bare inn til en sjekk. Synes det er skikkelig ekkelt når det er slik at man ikke legger merke til det for noen dager senere etter at det har skjedd, men katter er jo dyr som ikke vil vise at de har vondt og ikke har skadet seg, så det forklarer vel en del. Isåfall så er det nå oppklart at det kom fra katten og ikke meg da,haha. Dere får oppdatering om hvordan det gikk hos veterinæren litt senere da jeg også skal lage middag før jeg drar på jobb. ps. bare for å få sagt og avklart det så er katten sterilisert så hun kan ikke få kattunger ;)

-Har du noen gang funnet blodspor og ikke visst hvem sitt blod det har vært? 

-Iselin

 

2 kommentarer

Laurie Deline

24.05.2018 kl.13:20

Oii hjelp! Håper det går greit med pusen :Oo <33

Iselin

25.05.2018 kl.22:02

Laurie Deline: Går heldigvis bra med pusen nå :) Hun har fått sin første dose med smertestillende så det går bedre nå :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv