hits

Overhøring av konfirmantene, tanker rundt min egen konfirmasjon for 3 år siden, søndagens antrekk og masse mer...

Hei dere og god kveld :)

 

For noen timer siden kom jeg hjem etter et koselig besøk av fostermoren min og datteren hennes( fostersøsteren min), rett etter jobb hadde vi avtalt at de skulle komme på besøk og fostermoren min skulle hjelpe meg med farging av hår og slik at det er klart til søndag. Og ikke nok med det, men siden jeg har hatt bursdag så fikk jeg en super fin gave av fostersøsteren min og kunne ikke vært mer fornøyd, er alltid så glad for å få gaver, synes rett og slett det er super koselig og gøy! Skal vise dere hva som lå i pakken i morgen. 

Planen for morgendagen er å dra på besøk til fosterfamilien min der det er enda flere gjester som skal være i konfirmasjon til den ene av fostersøstrene mine, har mange jeg vet,haha. Men ja hun som er eldst av de som forsatt bor hjemme om det ga mening. Men iallefall så er det konfirmasjon og da skal jeg være på besøk der og hjelpe til om det trengs og bare ellers kose meg med de som er der :) Synes alltid selskap er så koselig og spesielt konfirmasjoner, for husker enda min egen, var så stas å få oppmerksomheten til alle hele dagen, gå i bunad og bare føle seg skikkelig fin. Ikke at jeg hadde den æren å ha egen bunad, men fikk heldigvis låne en av noen noe jeg er glad for den dag idag. Når det er sagt så er det ikke bunad jeg skal gå i på søndag, siden jeg som sagt ikke eier egen og derfor skal jeg gå i min fine festdrakt som jeg tenkte å vise bilde av til dere.

Ikke verdens beste og klareste bilde, men slik ser den altså ut. Den har jeg nå hatt på mitt femte år og den passer enda, skjorta som er til er også passelig og synes egentlig det er litt rart at jeg ikke har vokst noe mer siden 2013. Når det er sagt så elsker jeg å gå i denne, selv om jeg ikke var så glad i den for noen år tilbake da jeg ønsket meg en bunad(noe som enda står på ønskelista, men siden det er veldig dyrt så får det stå enda litt til på lista). Blir å lage et innlegg om hvordan sminken skal se ut om ikke så lenge, om det er tid i morgen så skal jeg lage et innlegg så får dere se hvordan jeg har tenkt :) Kan ikke få sagt det nok, men jeg bare gleder meg så masse til søndag, for det er alltid så koselig å se konfirmantene som er spente, kanskje litt nervøse men også glade på en dag som går til dem, hele dagen, det å få gå med det fineste plagget man har, spise masse god mat, kaker og drikke masse god drikke, være med familien og venner. 

 

 

Så kjære konfirmanter, ha en fin dag i morgen for dere jeg vet som skal konfirmere dere i morgen og for dere jeg vet skal konfirmere dere på søndag. Håper dere får en super dag, med masse oppmerksomhet, latter og gode minner! :)

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv