hits

Treningen har stoppet helt opp, hva gjør jeg nå?

Hei dere :)

 

Er et par dager siden nå, og tenker det er litt sunt og ha litt pause av og til fra ting og tang. Idag har jeg vært på jobb etter en laaaang, men koselig helg :) Blir ikke å fortelle så mye om helgen nå, men litt senere, muligens i morgen etter jobb. Men det var iallefall en super koselig dag med både kjente og ukjente mennesker, og masse god kake som jeg fortvilt prøvde å nå på, men jeg nådde ikke å smake på alle kakene, og slik er det jo noen ganger når det er mange forskjellige, gode og spennende kaker på bordet. Så tok til takke med det jeg klarte å spise, og kan godt si at jeg følte meg skikkelig stappa etter et par timer med masse mat etterfulgt av kaker. Tror nok det var en vellykket konfirmasjon for fostersøsteren min, for det så veldig ut som at hun koset seg masse med familien sin, søsken, søskenbarn og resten av gjenget. 

Men over til det jeg tenkte å snakke om i dette innlegget. Så dum som jeg var så sitter jeg alltid når jeg kjeder meg å blar i gjennom gamle innlegg, noen får meg til å lengte tilbake til den tiden, mens andre gjør meg trist. Men en ting som fikk meg til å tenke litt var dette med trening. Hadde skrevet dette innlegget som du kan finne HER om du ønsker å lese innlegget :) Men det jeg iallefall begynte å tenke på var at det er en stund siden jeg har trent helt ordentlig, blir liksom ikke så mye trening nå som jeg har flyttet, og ikke med det første..husker også at det var slik når jeg kom flyttende til Straumfjordnes, men etterhvert begynte jeg å trene, løpe på tur med hunden og alene, gå turer, og når vi fikk hester så ble det mer trening, løpe opp og ned for å sette gjerde og slikt om sommeren og ellers gjøre ting som jeg liker å kalle for naturlig trening. 

Spørsmålet er bare om hva gjør jeg nå? Det er ikke bare trening med løping, det er også god trening når man sykler, går. Men det jeg savner er å jogge rundt om kring og bare nyte utsikt, natur og bare tenke på alt i det fri. Noe annet jeg begynte å tenke på er jo at jeg har jo hele tiden holdt på med trening, bare i forskjellig form av trening. Så har altså ikke sluttet med trening og kan begynne når som helst med løping, men ikke helt enda. Og det beste med løping er at når man kjenner med er sliten så er det så digg å bare pushe seg selv til man er helt i mål av det som var planen, og det er det jeg liker så godt med å trene. Har alltid vært en som har likt å pushe på og ikke gi meg så lett som jeg tenker at jeg blir å gjøre. Et godt tips jeg kommer med nå er at for alle dere som er i tvil om dere skal begynne å trene, så anbefales det med å begynne mykt og forsiktig så kan man øke på etterhvert. Så da vet dere det :) Nå skal jeg ta kvelden og i morgen er det tidlig opp, først dusj for så å dra på jobb :) Natta dere :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv