hits

Sånn er det å bo på hybel+ mine innkjøp de siste ukene

Hei dere og god kveld :)

 

For en halv time siden så kom jeg hjem fra seinvakt og nå er det snart klart for at jeg skal legge meg, sove noen timer og dra på tidligvakt i morgen. Dagen idag har gått veldig fort og når man har jobb så går det også veldig fort, plutselig skal man på jobb og noen timer senere er man ferdig og er på tur hjem for å sove, enten til neste dag før man skal på jobb eller så sover man og har fri dagen etterpå, men nå som det er helg så har man fri enten mandag eller tirsdag etter helgejobbing, og det har jo ikke jeg, siden det er skole neste uke i 3 hele uker. Så på en måte skal det bli litt godt å få sett andre mennesker også og de som er på min egen alder, det er ikke alltid like gøy å bare være med godt voksne mennesker i flere uker i strekk, så skal bli fint med litt avveksling. 

Ellers så er det jo nå en forandring med det at jeg bor på hybel. Nå kan jeg sove lenge disse tre ukene, trenger ikke å stå opp før klokken er 7 og ting har blitt mye enklere. Og når man har vært på skolen en stund så begynner man å lengte tilbake til praksisen igjen, for da er man litt lei og slik går nå dagene. Bortsett fra det så er det bare fint å bo for seg selv, man kan ta livet med knusende ro og gjøre ting når man har tid og lyst. Og med det så er det jo småting man ser at man har lyst å kjøpe og dermed er det bestilt og da har man det man har lyst til å ha i leiligheten, og som man også trenger. Det kan være alt i fra sengetøy til kjøkkenting. 

Bagen jeg kjøpte var på tilbud og kostet 299 da, men nå er dette tilbudet avsluttet og fargen er ikke lengre på markedet. Drikkeflasken derimot kan du finne HER :)

Så bestilte jeg denne luftmadrassen fra jysk, kostet 100 kroner. 

Bestilte en slikt kopphåndkle fra Kid

Sammen med dette håndkle som også er fra Kid

+ dette sengesettet og denne

Og siden jeg er så glad i å bake så måtte jeg ha et forkle slik at det ble lettere og bedre å bake kaker, lage middag og alt som måtte være :)

Har også bestilt en smoothiemaskin om man kan kalle det for det, er egentlig en maskin man kan lage alt i, men som man ofte lager smoothie i. Så den er på vei og når den kommer så blir det nok mange gode drinker å lage :) 

-Nå skal jeg ta kveld så vi blogges!

Må også bare takke så mye for at så mange har vært innom bloggen min i dag og igår og alle andre dager i året, dere gir meg motivasjon til å fortsette med bloggen så tusen takk <3

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv