hits

Tomat og paprika suppe på 1-2-3

Hei dere :)

 

I skrivende stund sitter jeg å venter på at middagen skal koke ferdig så skal jeg begynne å spise, for nå kom visst sultfølelsen frem, og på menyen idag står tomat- og paprikasuppe som jeg har funnet når jeg kjøpte Kavli Kremost med smak av paprika og tomat. Så det hørtes veldig godt og ikke minst enkelt og greit. Og dermed så sitter jeg her da å spiser tomat- og paprikasuppe :)

Er så fint å kunne lage mat fra bunnen av og ikke bare lage mat der man kjøper posesuppe, saus og slikt, det er lettere å vite hva man putter i munnen når man finner slike oppskrifter. 

Om du også har lyst til å lage akkurat denne suppa som jeg laget så kan du finne oppskriften HER så kan du også spise en suppe laget nesten fra bunnen av :)

-Hva synes dere om at jeg lager slike innlegg? Bør jeg lage flere av de?

-Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv