hits

Eksamen gjennomført, skoleslutt, sommerferie

Hei dere og god kveld i stuen, på rommet eller hvor enn du sitter når du leser dette innlegget.

 

Dagene som har vært nå denne uken har gått så utrolig fort og det er i morgen siste dag av andre året på vgs og det er da også avslutning for noen, mens det er en fortsettelse for andre som må gå noen år til på skole før man kan si seg ferdig. Uansett så har dette vært et tungt, gøy, spennende og lærerikt år med mye praksis, men også litt skole der vi har laget mat, snakket masse sammen, fått ut frustrasjon sammen og bare vært en klasse sammen. Nå er det gått 2 år siden vi ble kjent vi som går i klasse med hverandre, noen kjenner hverandre bedre, men slik er det alltid, alle passer ikke sammen og da er det greit å ha sine venner. 

Iallefall så er jeg glad for å ha blitt kjent med de jeg har blitt kjent med og selv om de kanskje har vært i livet mitt  i mange år så er de fortsatt med meg videre. tredje året også og det blir ikke å være noe forskjell, venner er venner og det er bare sånn det er og det er greit. Kanskje vi får noen andre i klassen, hvem vet? det kan skje så mye i løpet av de årene man går på skole og det er det som er så bra med å ikke vite alt. Bortsett fra det så er det fint å kunne se frem til sommeren nå, selv om jeg blir å jobbe første uke av sommerferien så blir det bra :)

På slutten av skoleåret så er det alltid eksamener, og denne gang var det ren flaks at jeg ikke kom opp for andre gang, for tidligere så var jo jeg da oppe i Engelsk skriftlig og det var ille nok, så takk gud for at det ble med den ene. Er veldig glad for det og nå er det kun en dag igjen før jeg kan si meg ferdig med 2 år på vgs, og fortsettelsen følger...Nå skal jeg se på litt serie før det er kveld her i huset :) 

-Iselin

 

2 kommentarer

lenalykke

09.07.2018 kl.18:57

Så deilig da! Ha en fin ferie!

Iselin

09.07.2018 kl.20:04

lenalykke: Ja sant det :) Takk i like måte :) Har kun denne uken igjen før det blir ferie på meg :)

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv