hits

jobb i 3 uker til før ferie

Hei dere og god dag :)

 

Første dag i ferien og første dag på jobb etter 3 uker med skole og hardt arbeid. Må si det var litt deilig å komme tilbake til jobb og ikke bare sitte stille hele dagen. For når man er på jobb så er det ikke så mye sitting annet enn når vi spiser. Så var skikkelig godt å komme seg ut i praksis igjen. Dagen etter at jeg da begynte i praksis etter 3 uker skole var en velfortjent fridag, haha neida, er bare fordi at hver gang man har hatt helgejobb så har man fri enten mandag eller tirsdag og siden veilederen min hadde jobb og har fri i dag så har jeg også fri idag selv om jeg ikke jobbet på grunn av at jeg hadde skole den uka. 

Så fridagen har gått til å sove halve dagen, fått i meg mat, sett på serie, hørt på musikk, renset ansiktet etter en dusj og bare drukket kaffe. I skrivende stund sitter jeg å blogger for dere, ser på Youtube på min fine Smart TV. I morgen så er det senvakt og før det så skal jeg dra å ta teorien til bil for nå har det gått lang tid, har bare utsatt det så alt for mange ganger. 

 

Litt senere skal jeg møte en venninne for om ikke lenge drar hun sørover og da ser jeg ikke hun på en stund, siden hun skal flytte med familien sin så er det bare nå denne uken vi kan møtes. Blir nok kjempe koselig tenker jeg. 

Men jeg skal gå å ordne håret litt og sminke meg litt før jeg drar ut for å møte venninna min. Ønsker alle en fin Tirsdag videre :)

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv