hits

Snart sommerferie for meg også

Hei dere og god dag :)

 

Hva gjør dere idag? Tenker det er mange som er ute i solen og koser seg dagen lang, eller sitter inne om det regner som det gjør idag, her jeg bor så har det vært litt fine dager med sol og varme, men så kom regnet idag, er like greit for da kan man gjøre masse husarbeid før jobb i ettermiddag :)

Nå har jeg kun resten av denne uka og neste uke+ helga og etter det så er det ferie for meg til 20. august :) Ferien dette året går ned til Lofoten slik som den også gjorde i fjor bare at i år så skal jeg bare dit og ikke til Vestlandet. 2 uker skal jeg tilbringe i Lofoten før jeg snur nesen hjemover i noen dager, før jeg drar til mamma etter noen dager hjemme. Mamma bor ikke så langt fra Nordreisa, er ca. 3 og en halv time om man kjører bil og 4 om man kjører buss. Så blir nok en fin ferie tenker jeg, er alltid like koselig å komme til mamma og bare slappe av, være med familien generelt og bare gjøre det som passer seg. Så det skal bli godt med litt ferie også, før man begynner på ny arbeidsplass til høsten, er jo bare lærling så vi skifter plass hvert skoleår, og da er sykestua neste plass jeg skal til. Tenker det blir et spennende år i vente og det er alltid like gøy å komme til en ny plass :)

I løpet av sommeren blir det nok også litt leiting etter katta min som har tatt seg litt "sommerferie" for ca. 2 uker siden. Så håper jeg da på at det blir litt sol og varme mens jeg har ferie så kan man kanskje bli litt brun og fin :) er lov iallefall lov å drømme! :)

Før jobb blir det litt kaffedrikking og litt kakespising som en trøst for at teorien ikke gikk min vei idag, men bedre lykke neste gang ;) Håper alle får en fortsatt fin dag så blogges vi :)

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv