hits

Hva liker jeg med å bo alene og hva liker jeg ikke

Hei dere og god dag :)

 

Planen for dagen er å dra på besøk til mine fosterforeldre for å se hva de holder på med i sommerferien og for å komme meg litt bort fra leiligheten, er ikke stort å finne på når man har fri så da blir det besøk idag da :) Så langt så har jeg vasket opp kopper og slikt, sortert regninger og ryddet litt rundt omkring, og for å ikke glemme at MUSIKK har vært med meg siden klokken 8 i dag tidlig. Siden jeg skal dra på besøk og venter på at de skal komme å hente meg så sto jeg opp litt tidlig slik at det ble tid til å dusje og shine hjemmet litt :)

Nå som det har gått over 2 måneder siden jeg flyttet for meg selv og begynte voksenlivet så har det vært mye å passe på, det er ingen som kommer å vasker gulv og vegger, bad og slikt så det har jeg vært veldig flink til da å gjøre, til å begynne med så gjorde jeg det hver torsdag, men nå gjør jeg det når det sees at det er skittent.

1. En ting jeg har blitt veldig glad i er å vaske klær, vet ikke hvorfor, men det er bare litt gøy å putte klær inn og ta dem ut og henge de opp. Er nok en litt rar ting å bli glad i, og det er nok mange som hater å vaske klær, men her er det bare gøy. 

2. Så har vi en annen ting som jeg ikke har vært så flink til tidligere, men øvelse er viktig for å bli flink, når jeg skal lage mat så er det ikke alltid det går så veldig bra, men det har begynt å komme seg, så snart så er jeg nok veldig flink til å lage mat også. 

3. Noe jeg derimot ikke liker så godt er å dra å handle, jeg har det slik at hver mandag er det tid for å handle, men det er jo ikke så gøy å bare gå i butikken og finne alt man skal ha, da synes jeg det er mye gøyere å lage maten når man kommer hjem, men det må jo også gjøres for det er jo tross alt bare meg som bor her og da må man bare. 

4. Den siste og mest irriterende tingen som kan skje er når man svir maten, og kasserollene er full av brent mat, er akkurat det jeg har holdt på å få rent nå idag, og det irriterer meg så, men når man bare har 3 kasseroller så må man jo bruke dem, og da må man vaske dem også. 

Har du noen ting du ikke liker å gjøre? kanskje du har noen av punktene som står over her. 

Nå skal jeg drikke opp kaffen min og bare vente på at jeg blir hentet :)

Ønsker alle en fin Torsdag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv