hits

Ny måned med nye muligheter

Hei dere og god kveld :)

 

Det er nå en stund siden jeg har vært innom her, var innom her tre dager før jeg tok sommerferie og nå er sommerferien over for denne gang om bare noen små uker, men før det så er det litt feriering hjemme hos mammaen min og lillesøsteren min. Her har jeg da vært siden forrige søndag og vi koser oss masse sammen. Ferien i år gikk rett til Lofoten dagen etter at jeg tok sommerferie, da gikk turen ned til venninnen min der jeg skulle være i 2 uker, men som ikke ble gjennomført og heller endret på, da min kjære stefar gikk bort bare 62 år gammel samme dag som reisedagen var. Etter en tid med sykdom så gikk han bort med de nærmeste rundt seg, jeg var dessverre ikke der siden jeg hadde jobb og det er et stykke å kjøre fra der jeg bor. Så jeg tok farvel med han sist jeg besøkte moren min, og er det noe som er helt hundre prosent sikkert så er det at jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg fikk mulighet til å si farvel til han før det ble for sent.

Begravelsen var også fin og vi fikk tatt farvel på en verdig måte der lillesøsteren min hadde skrevet en veldig fin tale til pappaen sin om hvor glad hun var i han og hvor fint de hadde det sammen de nesten 13 årene de fikk sammen. Og som det følelsemennesket jeg er så var det dråpen som skulle til for å få meg til å gråte, det var en fin tale og med tanke på at vi kjent han siden jeg og mine søstre var små så er det veldig rart og tenke at han er borte nå. Men vi vet at han ikke har vondt lengre og da kan vi minnes han som en som ville ta vare på alle, familien sin. Så dette er da grunn til at det har vært litt stilt fra min side. Og alle har nok en eller annen gang mistet en venn, eller noen andre de var veldig glade i. Men livet går videre etter en stund og når familien er rundt deg så ser man at ingen er alene. Må ærlig innrømme at etter å ha gråt i 3 dager i strekk så var det godt å få det ordentlig ut da mamma fortalte at han hadde sovnet stille inn. Sa tre ord til meg selv, "nå har himmelen fått en ny stjerne"  og da fosset tårene ut som en fontene. En ting som fikk meg på andre tanker den dagen var reisen jeg skulle ut på, jeg slapp å sitte hjemme å tenke på hvor synd det var i stakkars mamma, og lillesøsteren  min som nettopp hadde mistet pappaen sin. Har vært en super uke sammen med familien min, de er bare helt herlige mennesker. Blir rart men også litt godt å komme til hverdagen igjen, men med tanke på at det ikke har vært en stund der man har vært alene så blir det nok litt ensomt når lillesøster og mamma drar i morgen tilbake til Finnsnes. 

Nå er det noen dager siden dette innlegget ble skrevet og nå er jeg hjemme igjen etter en lang ferie der det ikke har vært mye hjemmesitting, bortsett fra da begravelsen og resten av tiden ble brukt til familien og til å sove hos andre enn hjemme hos meg selv. 

-Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin

Iselin

18, Nordreisa

Hei :) Mitt navn er Iselin og jeg er 18 år gammel. Denne bloggen blir å handle om sminke, min hverdag og alt annet som faller meg inn. Håper dere liker bloggen :) Om du lurer på noe så kan du kontakte meg på iselin.00@outlook.com, eller nede i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan :)

Kategorier

Arkiv