Hva skal jeg gjøre???

Hei dere :) 

Dette innlegget er skrevet for en stund tilbake, jeg har vært veldig usikker på om jeg skulle poste dette og har snakket med to jeg stoler 100% på og de sier jeg bør poste innlegget. Jeg har fått veldig mye kommentarer utenfor bloggen før når jeg har skrevet sånne personlige ting som kan være veldig støttende for mange som har det likedan. 

Da kan jeg endelig si at jeg er tilbake etter lang tids sykdom som endelig ga slipp. Jeg har ikke hatt det bra med meg selv den siste tiden og det er masse som spiller inn da, ikke bare en ting men veldig mye som ikke går an å sette ord på egentlig. Jeg er lei av å måtte forholde meg til folk hele tiden (nye) og prøve og passe inn, nå ser jeg at etter å ha bodd her jeg bor nå så er det lite jeg kan gjøre og er stygt redd for å måtte rive opp i gjen og flytte..for å være helt ærlig er det vanskelig å plutselig bare flytte til noen du ikke har hatt kontakt med på år og dager og som du er i familie og vet hvem er men som sagt ikke har vært i livet ditt de siste 10  årene. Jeg er ærlig når jeg skriver dette og jeg skjønner veldig godt om det er noen som leser dette og føler seg tråkket på men, når skal man si det om man aldri sier det egentlig? Noen må si det og det er det samme om man skriver det på en blogg eller sier det face to face er det ikke? Jeg er lei av å ikke passe inn, måtte begynne en samtale eller ikke ha en mor å gå til som gir råd og kan trøste..har jo en fostermor og en fosterfar men blir ikke det samme, jeg er rett og slett lei,lei og atter lei av alt som heter FOSTERHJEM,FORSTERDITT OG FOSTERDATT, må faktisk tenke meg om ti ganger om jeg virkelig orker og stå opp om morgenen fordi jeg er så lei alt og nei det hjelper ikke å si at du må prøve..tror du ikke jeg har prøvd utallige ganger??? Jeg er helt utslitt og føler jeg ikke har noe mer å gi, ingen energi til å gå ut eller noe..jeg har lyst til ditt og jeg har lyst til datt men klarer ikke..

jeg har utsatt bloggen ett par dager fordi jeg har vært syk og når jeg trodde jeg var kommet meg så var det rett og slett ingenting å skrive om så da har bloggen vært død noen dager..jeg har vært så langt nede de siste dagene og endt opp med å tenke at det ikke er vits å leve lengre og gått tilbake til der jeg var for ett halvt år tilbake der jeg ikke orket å spise enkelte dager..Derfor har jeg ikke tenkt å få det sånn i gjen så om det lar seg gjøre skal jeg prøve på nytt å gå til en psykolog og se hvordan det går denne gang..om det går bra kan det hende livet blir litt lettere om ikke vet jeg ikke..

Hva er deres mening? er det noen andre som sliter sånn med seg selv?

-Iselin

Sånn går nu dagene

Hei dere!

Sorry for lite blogging men her går det i å prioritere leksene og skolen så får bloggen komme til slutt. Jeg har klart å bli syk og liksom nå rett før vinterferien da jeg skal dra til Pappa og ny dama, er liksom så kjipt at sånne ting skal skje nå liksom...jaja får proppe meg full med medisiner og kle meg godt og håpe på det beste! Jeg skulle så gjerne bare hatt en tryllestav og tyllet meg frisk igjen så jeg kan prestere bedre på skolen,haha. Jeg vil så gjerne gjør så mange ting og være best i alt og ikke henge etter men det blir sånn når jeg har måtte flytte og flytte hele tiden..er så lei av å ikke kunne gjøre det bra på skolen og faktisk få til noe..okei det var ikke helt sant for jeg får til mye men ikke nok føler jeg! Jeg vil så gjerne gjør noe med det, og endelig så skal jeg gjøre alt for å komme inn på skolen jeg vil på og alt som heter dårlige karakterer skal bort..Så glad for å ha slike mennesker som pursher på når det trengs og jeg er klar for å gjøre det bra! :) Men tror jeg skal slappe litt av nå siden jeg ikke er helt i slag, vi blogges <3

-Iselin

 

 

Utdannings-messa

Hei dere! 

God valentinsdag og ikke minst morsdag til alle mødre der ute som står på hver dag for å være den beste <3 Jeg sendte melding til min mamma i sta siden jeg ikke har mulighet til å si det selv, sånn har det vært i snart tre år,men har jo møtt hun og sånn men aldri på slike dager som denne. Gjør vondt å tenke på,men tenker det er bare blitt sånn og prøver heller å tenke at vi har i allefall kontakt og det er det beste <3 Men nå tenker jeg at det er på tide å gå til overskriften.

Vi startet turen til Tromsø litt over sju og var framme i elleve tiden der vi startet med å parkere bussen og gå til hallen siden det ikke gikk an å kjøre opp bakken til hallen. Messa var ganske interessant i seg selv og jeg fikk gått rundt på nesten alle standene og fikk masse informasjon og akkurat det jeg trengte fikk jeg :) Det var ti ganger mer og se enn på messa jeg var på i 9ende,men like interessant og artig :) Jeg kunne ikke være med takknemlig for å få være med på dette to ganger og faktisk kjenne i gjen noen av standene.

Etter at vi hadde vært på messa i en time så dro vi til de forskjellige skolene vi skulle besøke, jeg dro til Breivika og angrer absolutt ikke et sekund på at jeg valgte denne skolen. Vi fikk se rommet der de drev praksis og vi fikk komme inni en av de klassene de hadde. I og med at det var veldig mange som var ute i praksis så var det veldig få på den linja (helse og oppvekst) som var på skolen akkurat da vi var der.  Men det gjorde ingenting fordi vi var bare glade for å få lov til å komme å besøke de og se deres hverdag :) 

Etter skolebesøk og utdanningsmessa så dro vi alle sammen til Nerstranda der jeg fant veldig mye fint og flott som jeg tok med meg hjem :) Jeg hadde før vi dro lovet meg selv og de der hjemme om at jeg skulle prøve å spare penger og ikke kjøpe så mye unødvendige ting og det løfte klarte jeg naturligvis å holde selv om det var mye jeg hadde lyst å kjøpe. Men nok prat her er innkjøpene ;)


Kjøpt på H&m til 29,90


Kjøpt på TGR til 20 kr


Kjøpt på Bikbok til 29 kr var tilbud og kostet 99 kr før.


Kjøpt på Bikbok til 29 kr og kostet 149 kr før 

 

Ellers så var det veldig mye fint som var å se og jeg var innom Yogurt heaven noe jeg ikke angrer på et sekund. Men nå må jeg vel komme meg ned til butikken til de andre som dro for en halv time siden, jeg hadde jobbdag i går,men for å være ærlig så glemte jeg det helt av så det ble ingenting men nesten gang ;)

-Iselin

Sleepover

Hei :)

Lenge siden sist jeg har vært innom her så tenkte jeg skulle dra innom en tur  :) I  skrivende stund er jeg sammen med Sylvia som ikke Gjør så mye annet enn å sitte å se på meg som blogger,haha! Som overskriften sier så ble det en aldri så liten overnatting før  turen imorgen går til Tromsø på Utdanningsmesse med klassen og resten av tiende trinn :) ikke så mye mer å si så vi blogges,nytt innlegg kommer imorgen når jeg har kommet meg hjem ;) hva har dere gjort idag?

Kari Traa&Nike

Hei dere!

 

Har holdt på med lekser i nærmere to timer og er endelig ferdig, skulle etter planen blogge igår men så måtte jeg gjøre masse andre ting så da ble det ikke. Men siden jeg er alene hjemme enda en stund til så tenkte jeg at det var på tide med litt bloggtid. Men okei over til overskriften nå for bare ett par minutter siden fikk jeg en mail om at GetInspired.no har hele 40% på all Kari Traa ullundersett. Jeg blir så glad når det er tilbud og vil derfor bare dele med dere at det er tilbud :) Jeg fant disse herligehetene som jeg ønsker meg så gjerne som du finner:


HER

HER

HER

 

Disse håper jeg snart blir mine, kanskje du også ønsker deg noe her i fra?

-Iselin