Alt for tidlig

God søndag :)

 

Da fikk jeg satt meg ned for å skrive et lite innlegg til dere etter en lang dag med besøk og ridning. Dagen begynte alt for tidlig for min del, men er vel bare å takke seg selv, jeg ville så gjerne ta ut hestene idag siden jeg alltid har så dårlig samvittighet når jeg ikke gjør så mye med dem så jeg var oppe halv åtte for å ta dem ut. Gjett hva som skjedde da? jo de var tatt ut allerede, og står å tenker halvveis i søvne, hvem i alle dager som har tatt hestene ut så tidlig...går å spør fostermoren min om hun vet hvem som har tatt de ut, og får til svar...at de er tatt ut halv sju..tenker en stund på hva i alle dager hestene har å gjøre så tidlig ute. Får videre til svar, "de ble bare tatt ut så tidlig", fordi fosterfaren min var tidlig oppe og gikk like så godt for å ta dem ut. Så istedenfor å ta ut hestene så slapp jeg inn katten min som satt å venta på å få komme inn. 

Litt ut på dagen så gikk vi ut, eller var sånn rett etter frokost da så var vel i sånn 11-tiden vi gikk ut for å ri på to av hestene vi har, den tredje kunne vi ikke ri på fordi han ikke var helt bra enda fra etter at han ble skadet. Til tross for det så var det litt spennende å se hvordan en annen hest man aldri hadde ridd på før reagerte på ting. Akkurat i dag var de ikke så happy for at vi skulle ri på dem så var en kort tur, og på den turen skjedde det mye. Først red jeg litt bortigjennom veien før jeg snudde og red opp til huset igjen, før jeg red ned igjen og bortigjennom den andre veien. Det var egentlig da det begynte å bli litt krevende å ha med å gjøre, det kom en bil og hesten (Faris) begynte å rygge bakover og for ett sekund så trodde jeg at hesten skulle galoppere bortigjennom veien med meg på og med masse masse snø på veien og under hovene. Overraskende nok så gjorde han ikke det, og siden han er så liten så tror jeg ikke han hadde klart det uansett. Og det var jeg veldig glad for, for når jeg skulle avslutte denne lille rideturen så begynte Faris å små trave opp bakken og jeg var virkelig ikke forberedt på det så jeg skvatt litt, vet man ikke skal skvette så mye og lage for mye lyd når man sitter oppå ryggen til en hest, men det bare glapp ut av meg..Vel hjemme så sto vi nå der og jeg hadde planer om å teste djup snøen, men hesten ville noe helt annet så vi avsluttet bare og jeg gikk for å måkke stallen. 

Når sto du opp idag?

Har noe slikt skjedd deg? 

-Iselin

My place

Hei dere :)

 

Tenkte jeg skulle vise dere min smarte løsning til hvordan jeg kan oppbevare sminken. siden jeg sminker meg med skrivebordet/sminkebordet så er det jo så mye lettere å dra ut en skuff for å finne det man trenger enn å gå helt bort til kommoden for å finne sminkemappen. Så her er min løsning,Slik ser også plassen jeg jobber på når jeg lager videoer til youtubekanalen, disse videoen sender jeg videre til Andrea som igjen redigere dem og legger dem ut på kanalen :) Mer om det kommer senere og nå snart slippes den første videoen ut etter mye jobb og mye om og men, skole krever litt så er nok mye av grunn..men nok om det..

 

Fin uke så langt

Hei der :) 

 

Nå sitter jeg i siste time for dagen og tenkte å oppdatere dere litt. Det har gått to dager av denne uken og så langt har det gått veldig fint og håper bare resten av uken går like bra :) Igår var jeg ute i praksis og idag var den store barnehagedagen der mange barn fra ulike barnehager kom for å feire dagen sammen med oss på Helse og oppvekstlinja og de på Idrettslinjen noe som var veldig sosialt og gøy for alle vil jeg nok tro. Nå etter skoledagen er slutt så skal jeg og tre venner dra til en annen venn og kose oss masse, vi skal ha en kosekveld siden vi ellers bare er sammen på skolen, dette gleder jeg meg til og har ventet veldig lenge på dette så blir nok litt oppdatering senere i kveld når jeg har kommet hjem :) Så skal jeg ha overnatting av en venninne til i morgen så blir nok kjempe gøy! :) 

Påsken er også veldig nært nå og er ikke mange uker igjen til jeg drar ned til Lofoten, hun jeg hadde på  besøk i vinterferien har sittet å telt dagene, ukene og månedene siden i fjor så nå når det begynner å nærme seg så gleder vi oss veldig..så blir jeg jo 17 dagen etter hjemkomst så blir nok en veldig bra påskeferie for min del :) Vet ikke enda hva jeg skal gjøre på bursdagen min, men blir nok å enten bare slappe av og spise kake eller så blir jeg å være med venner! :) Senere i et annet innlegg vil jeg vise dere hvilken løsning jeg har funnet til sminken, i og med at jeg sitter med skrivebordet å sminker meg, eller sminkebordet som jeg liker å kalle det. Kommer tilbake til det med bilder og litt sånn når jeg får tatt bilder :) 

 

-Iselin

 

YT-kanal

Hei dere :) 

 

Må først bare si at årets vinterferie gikk super fort, men når man har godt selskap rundt seg og har det gøy sammen så går tiden. Men jeg hadde en super vinterferie og det kan jeg garantere at besøket også hadde. Vi gjorde masse masse gøy, alt fra å dra på lavvotur, der vi skulle overnatte en natt ute men, som ble totalt mislykket da vi hadde glemt å ta med fyrstikker, og dermed så måtte vi gå ned og heller sove inne enn å risikere å fryse i hjel ute. Mer om det kan jeg skrive om senere om dere vil? :) 

Så fikk vi jo dratt til både Alta(en liten plass i Finnmark) der vi var en hel dag og shoppet og bare koset oss, venninna min hadde vært der en gang før, men nå fikk vi gjort så masse mer enn forrige gang da og jeg tror nok at hun synes det var veldig gøy. Kommer med et innlegg der jeg viser innkjøpene på video eller i bilder, personlig så synes jeg bilder er greie nok, men nå som vi har fått oss en YT-kanal så er det litt greit med litt forandringer, så om dere vil ha video, lik dette innlegget eller om dere vil ha bilder så kom med en kommentar på dette innlegget ;) 

Men okei til poenget med dette innlegget, jeg og venninna min har laget en YT-kanal når hun var her i Vinterferien og vi er nå snart klare for å slippe ut vår første video, hun står for redigering av videoer siden hun er så flink til det og jeg sender bare disse videoene jeg lager så kan hun redigere :) Men mer om det kommer senere :) Hva synes dere egentlig om det å lage en YT-kanal? Om dere har spørsmål til dette så kan jeg lage et innlegg senere så bare å komme med kommentarer! :) :) Så må jeg ikke glemme at jeg har laget en snapchat- bruker som dere kan følge med på hver dag, der heter jeg yt.iselin00, så bare å følge i vei ;) 

-Iselin